יש הבדל ענק
הQtek 1010 הוא האבא של הImate. הImate זהו מכשיר מעולה שעבר את הבגרות של המכשיר הקודם. למעשה כשהImate יצא הכריזו עליו כמכשיר הכי טוב והכי מגוון בפוקט פיסי. לגבי גלישה רגילה, אני צריך קצת לאכזב אותך. משום שהמסך קטן והרזולוציה קטנה, אתרים רגילים ייראו לא נכון על הצג או שתצטרך להזיז הרבה את הסמן כדי לראות את הפרטים על הצג וזאת משום שרוב האתרים מעוצבים לרזולוציות הגבוהות פי 4 או יותר מרזולוציה של פוקט פיסי. בכל זאת, יש הרבה אתרים שהתאימו אותם לפוקט פיסי מבחינת גודל הצג כדי שיהיה נוח לראות וכדי שתיהיה להם תמיכה בPIE (Pocket Internet Explorer) עוד משהו, הגלישה די איטית והיא לכל היותר דומה למהירות של מודם רגיל. יש לך מודם מובנה במכשיר כך שאתה לא צריך מודם נלווה. אם הכוונה היא להשתמש במכשיר כמודם למחשב נייד, אז לא ידועה לי על תוכנה העושה את זה למרות שזה אפשרי. לגבי WIFI - הפיתרון עם המכשיר הזה הוא קניית כרטיס SD WIFI. הדסטינטור עובד בסדר גמור עם המכשיר ולא נראה לי שיש בעיות לחיבור האנטנה הזו למכשיר. אחד הייתרונות של הImate הוא שיש לו BT. זאת אומרת שאתה יכול גם לקנות מקלט GPS שעובד דרך BT וכך תוכל לנווט עם המכשיר גם באופן רגלי או לעבור עם המכשיר בין מכוהיות בלי להסתבך עם חוטים.