QQ

mgirl

New member
זה לא היה מצחיק...

אבל זה בטח בגלל שידעתי שזה יקרה - זכרתי ממתי ששדרו את הפרק בימי שלישי כעונה חדשה...

Boscorelli

New member
QQ

עכשיו ראיתי את הפרק של אתמול... ווווואי איזה קורע!!!! זה היה אחד הפרקים הכי מצחיקים שראיתי!!!! "וופל תחת!" זה היה מצחיק!!!! איך בוס התעצבן מזה... והפעם פרד ייייצא מטומטם כאילו הוא יצא ממש טמבל ואז בוסקו התחיל לצעוק על הכושי ופיית´ באה והשתיקה אותו איך שהוא סימן לה עם האצבע חחחח "בוסקו אל תגרום לי להתחיל גם איתך" חחחחחח!!!! אהבתי איך שהיא השתיקה אותו ואז כמובן בא הקטע במסעדה היה ממש טוב איך שהיא זיהתה מראש ואז היא חוזרת לפרד ושואלת "עשית פעם אהבה במושב אחורי של טנדר מדגם הארלי דיווידסון?" חחחח זה היה קורע... ואיך ראו שפיית לא מעשנת! כל הזמן הסיגריה רק ביד! טוב מאוד! וגם שהיא קירבה אותה לפה אז עברו לסצינה אחרת.... היה פרק טובבבבבבב

QsomeoneQ

New member
Bocorelli-

היה כ"כ כיף לראות את בוסקו המצחיק עוד פעם
"פרדריק
" נשפכתי מצחוק
הוא ככככככ"ככככ חמוווד שהוא מצחיק
ממש לא אהבתי את הקטע של ה"אהבה במושב האחורי" הטקסט היה טוב... אבל כל הקטע של פרד ביחד עם פיית´ לא מסתדר לי
טוב נו, את התגובה על הפרק כבר רשמתי... יאללה ביי.......
Thanx grandma

Boscorelli

New member
LOLOLOL

זה היה כזה קטע מצחיק שבוסקו כזה בתמימות... "אוו פרדריק..." LOLOL

mgirl

New member
באמת היה פרק מדהים

זה אחד הפרקים האהובים עליי! אבל נעשה את זה מסודר:
למרות שאני ל-א סובלת את פרד, זה היה דבר מגעיל מצד פיית´ לצאת ככה עם בחור אחר! ועוד חמוד כזה
גם מצד פרד היה מגעיל לעשות דבר כזה! אבל כשהוא זכה בטנדר פתאום היא מבסוטה וזה... מוזר!
בוסקו כ-ז-ה חמוד בלי המדים שלווווו!!!!!!
כשפיית´ עשתה לו ´בוסקו אל תגרום לי להתחיל גם איתך´ - איזה קו-רע זה היה!!
וואי איזה שולט היה הקטע שהיא מנעה את השוד במסעדה! והצלם הזה... איזה מבט מבולבל היה לו על הפרצוף! חח!

mgirl

New member
אה ושכחתי

זה היה גם מגעיל מצידם לנצל את הנטייה של בוסקו למניעת פשע כדי להוציא אותו מהמשחק - הוא לפחות לא רימה! ונכון שהוא היה מגעיל, אבל יכלו לשכנע אותו או להגיד לו ´תראה הנה בחורה יפה´ - אבל ככה לנצל דווקא את העובדה שהוא תופס פושעים?! זה היה מגעיל ביותר. לדעתי.

למעלה