Q&A

• פותח הנושא DBD
  • פורסם בתאריך

DBD

New member
Q&A

My fellow sk8ers! We have gathered here today, in order to give me guidance & enlightenment ואכשיו לשאלה: 1. איזה צירים הכי טובים 2. איזה גלגלים כדאי לקנות מביאים לי את זה מארה"ב אז תגידו כל סוג של צירים וגלגלים (גם מה שאין בארץ). P.S I need it ASAP מחר אנשים שאני מכיר נוסעים לארה"ב ואני צריך לדעת מה לבקש. Transmission OUT

dor_gabizon

New member
תשובה

תקנה גלגלים של spitfire במידה בינונית אבל קטן מידי (56mm) לגבי הצירים אתה יכול או Destructo או Independent חושב שהצירים יהיו קלים מקווה שעזרתי

dor_gabizon

New member
שכחתי כמה דברים

בגלגלים התכוונתי שלא תקנה קטן מידי. יש לי אתר שתוכל לראות חלקים טובים וגם מחירים (בקישור למטה)

C0D3

New member
עוד הצעות קטנות

גלגלים רקקקק של Spitfire והמממ לגרים תקנה לדעתי מה שאתה מעדיף ABEC 3 של Speed metal או ABEC 5 של Lucky צירים תקנה המממממ דיסטרקטור אמורים להיות לא רעים...

Bazooka Joe

New member
תראה,

יש מבחר של צירים וגם מבחר של גלגלים. אני לא הכי מבין בזה, אבל נראה לי שכל מה שאתה צריך זה צירים וגלגלים סבירים והכי חשוב זה הלוח. את הגלגלים תמצא לך משהו כאן והצירים תמצא פה

DBD

New member
אתם מהירים!!!

תודה. אגב מה בקשר לצירים כמו GRIND KING TENSOR וכאלה... נ.ב תמשיכו לכתוב כמה שיותר יותר טוב

dargosh

New member
עצה

האתר הכי טוב לפי דעתי לקניית דברים זה skater.net שם תוכל לראות כל מיני דברים שאולי תרצה לקנות

למעלה