Punk rock

L o r a l

New member
Punk rock

הנה רשימה של דברים שכדי לכם לשמוע .. אולי חלק מכם מכירים את הלהקות מהטור שלנו בראש 1 New found glory! Blink 182! A wilhelm scream Alkaline trio American Hi Fi Bad brains Bowling for soup Box car racer cartel Cigar comeback kid CIWWAF Dag nasty DESCENDENTS! The distillers Eisley Fall out boy Fonzie foo fighters Goldfinger Green day Hawthorne Heights Hit the lights The hush sound hellogoodbye LAGWAGON less than jake Lifetime Millencolin mae MOTION CITY SOUNDTACK! The Mr. T Experience Much the smae better luck next time nirvana no use for a name Nofx +44 RATM Relient K! Say anything saosin Screeching Weasel The smiths The starting line The strokes the subways sum 41 The trabsplants Taking back sunday the used useless id parvarim refugeez man alive the alps yellocard Beerbong ALL!!!!!!!!! MORRISEY MAE fugazi teen idols

furfur23

New member
../images/Emo108.gifהו הו וואוו!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חצי מהדברים שרשומים שם אני מכירה ואני משמ אוהבת..יש לכם טעם טוב.
טוב כאילו שלמישהו באמת איכפת מה אני חושבת..XD

3has3

New member
חחח למה לבכות?

טוב את האמת גם אחותי עשתה משהו דומה D: חחח אני לא אפרט נו

חח הרבה מהלהקות פה בפלייליסט שלי....

אני ינסה את הלהקות האחרות... אבל יש לך טעם טוב

Betzefer

New member
מה פאנק רוק מה?

נתת רשימה של כל מני להקות פופ פאנק שגובלות באימו, זה ממש לא פאנק רוק. לחיות בפוזה של "אני מגניב אני שומע ועושה פאנק רוק" זה פתטי. מה שבאמת חבל זה שקוראות פה הרבה מעריצות שפשוט אוכלות כל מה שאתה כותב וזו הטעייה, אל תגרום לאנשים לחשוב שהם שומעים פאנק רוק כשהם לא. ולמען הסר ספק, אני שומע די הרבה מהלהקות שכתובות פה, אבל ללכת ברחוב ולשמוע כל מני פרחות שצועקות "יו מכירה את פולאאוט בוי??? להקת פאנק רוק מזה מגניבההה" זה די עצוב.

liavii

New member
אתה כועס עליו בגלל הרשימה שהוא נתן?!

חחחחח... וואי אתה מזכיר לי ילד שכל הזמן אומר כאלה דברים חח..

animal bar

New member
באמת הרב לא פאנק רוק ../images/Emo3.gif

הרב פה רציני פופ פאק שגובלות באימו P: ויש פה קצת פאנק רוק ופו פייטרז [שזה בכלל לא קשור -.-
]

elle115

New member
איפה הפינה שלכם בראש 1?

אני כל הזמן מחפשת אותכם ואנלא מוצאת. מישהו יודע איזה עמוד זה היה בעיתון האחרון. או בערך איך היא ניראת ?

liavii

New member
אממ..

הפינה השבוע בעמ' 39 בראש1 פתחי ותראי:p היא בפינת לא רק פופ:p מקווה שתמצאי:p

למעלה