Pulse.

TeaBag

New member
Pulse.

אז למרות מסע שיווקי רציני ומספר טריילרים חסר תקדים, הסרט הכניס בשבוע הראשון ליציאתו אך ורק 8.5 מליון דולר. הממ, נו, זה נחמד אבל לא מספיק. בדקות אלו ממש אני מנסה לאתר באינטרנט את התקציב של הסרט, כדי להכריז רשמית על ההכנסות ככישלון. (או שלא) בכ''מ, אני אישית, ציפיתי ליותר.

TeaBag

New member
לא ראיתי את הסרט.

אבל זו לא בעיה לדעת על מה הוא. כנסי לאתר הרשמי.

orale12345

New member
הסרט נשכל אבל

לזכותו יהמר שהיה סוף שבוע מאוד מאוד חלש השבוע! וכן זה נחשב כישלון שלסרט שהיה לו PG 13 לסרט אימה בקיץ זה די כישלון אבל לא כשלון חרוץ כשלון רחוץ זה פחות מ4 מיליון 8.5 מיליון זה עוד משו זה אומר שהמעירצים ההדוקים של ורוניקה מארס ואבודים רצו לאקרנים! חחחח

TeaBag

New member
אני מסכים.

אבל זו די פאדיחה שסרט נעורים, וקומדיה שכבר נמצאת בשבוע השני שלה עקפו את מה שנראה היה בפריצה של קריסטן. ד''א, הסרט במקום החמישי סה''כ.

TeaBag

New member
והביקורות.

הרולינג סטון- It won't be easy to find a theater showing this new J-horror classic from director Kiyoshi Kurosawa (no relation to the great Akira). But it's worth dropping whatever you're doing to start the search. While crap like The Fog litters the multiplex, Kurosawa has to fight the amateurs for attention. Set in a sterile office building in Tokyo, the film concerns a computer virus and a rash of suicides. And that's all I'll say. Just know that Pulse possesses the dark art to make your pulse pound and your hair stand on end -- with no cheating. בהחלט מרשים. רק מאכזב לשמוע שהסרט לא הופץ במאת האחוזים.

orale12345

New member
מוזר

הוא קיבל הרבה מאוד ביקורות לא טובות. אבל יש סיכוי שהוא לא יצא בכל האולמות קולנוע ובשבוע הבאה הוא יצא בהפצה הרבה יותר גדולה, זה עוד קטע שצריך להחשיב -כמה אולמות הוא יצא כאילו באיזה הפצה כי אם הוא יצא בהפצה קטנה זה אומר ש 8.5 מיליון דולר זה הרבה מאוד!

orale12345

New member
בטח כמו בית השעווה

כאילו לקח לו די הרבה זמן להגיעה אבל הגיעה אחרי כמה חודשים!

למעלה