pulse

pulse

שלום! אני חדש כאן
היום קניתי את אלבום ההופעה pulse ולפני שהאזנתי לו דיפדפתי קצת בחוברת המושקעת,ולהפתעתי לא זיהיתי את ווטרס בשום תמונה. בדקתי ברשימת הנגנים ועל הבס נמצא מישהו אחר. האם רוג'ר באמת לא הופיע בהופעה? מדוע?

FuryUri

New member
אכן. צדק בדברי'יך.

ההופעה נעשתה בשנת 1900 ומשהו (נראה לי 1994 לא זוכר...) מה שאומר שההופעה נעשה לאחר פירוק הלהקה. מה שאומר שווטרס לא היה נוכח בהופעה :p

לא נכון חלקית

מצטער על הקטנוניות, כן? אבל כשווטרס עזב את הלהקה היא לא התפרקה, אלא היא התפרקה אחרי Pulse, אי שם בשנות 1995. ווטרס עזב בכלל ב-84-85, אחרי The Finale Cut.

wommer

New member
?

סדר סדר סדר. הלהקה "התפרקה" לאחר TFC, חזרה לעבוד שוב, שגילמור הזמין את רייט ומייסון לעבוד איתו על האלבום(שהתחיל כאלבום סולו(?) ואז הפך לאלבום של הפלויד - a momentry laps of reason. הם יצאו לסיבוב הופעות מוצלח בשםdelicate sound of thunder ואז הקליטו את the devision bell שלאחריו יצאו לסיבוב עולמי נוסף גרנדיוזי יותר בשם pulse. ואז היא הפסיקה לעבוד סופית.

IamAR

New member
ההופעה מ1994

ראיתי אותה היום =P הופעה מדהימה, גילמור תותחןןןן... הופתעתי שהוא עדיין מצליח להגיע לטונים כאלו, ועושה את זה כל כך טוווב גם רייט עדיר, ומייסון כמוון, אין, באמת הופעה שווה דיי מרגש לראות אותם מרימים הופעה כזאת גדולה עדיין מתפקדים כלהקה, ורואים שהם ממש נהנים

Anuerysm

New member
ראית את ההופעה עצמה? ../images/Emo58.gif

אחד הקטעים הטובים שם, זה המטוס שמתפוצץ בסוף און דה ראן

IamAR

New member
לא ראיתי עד הסוף, רק שליש

אני מיום ראשון עם כאבי ראש מפה ועד נהריה, אז זה היה יותר מידי עומס בשביל המוח שלי מחר אני אמשיך, מקווה שאצליח לראות אותה עד סופה

למעלה