Pulse or InTheFlesh

bscom

New member
Pulse or InTheFlesh

PULE - בובמבסתי מבחינת ה SHOW השירים הצד השני ושני שירים בצד הראשון כל השאר חרא. הלהקה הנוספת ל PINK זאת אומרת הבנות הבסיסט המתופף הקלידן והסקספון בסדר לא התלבטו באופן יוצא דופן . IN THE FLASH - ההפועה מאוד סולדית ונקייה ה SHOW יבש משהו פרוטיכנקה לא הייתה שם . השירים מצויינים במיוחד הצד הראשון . הלהקה הנוספת מדהימה כולם עושים את העבודה על הצד הטוב ביותר במיחד דויל בראמל וסנואי ווייט שלישית הבנות מדהימה . ווטרס וגילמור - אז ככה גילמור לא מנהיג וזה מתבטה גם בהופעה אולי הוא הסולן והוא הגיטריסט המוביל ובעצם הוא עושה כמעט את הכל אבל לא רואים אותו נכנס לשירים מגיב לקהל (מלבד החלפת חיוכים ללהקה) לעומתו ווטרס עושה את ההופעה כמה שחלקו קטן במופע מבחינת הנגינה ככה הוא גדול מבחינת ה SHOW הוא מגיב לכל תו שמנוגן הוא חי את הבמה הוא חי את השירים . למשל בשיר SOYCD כמה שכמעט כל PF עשו אותו ב PULSE לדעתי ב ITF הוא הרבה יותר יפה . שימו לב לפניו של ווטרס בשיר כאילו הוא מנגן את השיר בפעם הראשונה לעומתו אצל גילמור זה נראה מכני מדי . ווטרס חי את הבמה חי את המוזיקה שלו שהוא מתחבר לכל תו ותו גם גילמור מתחבר למוזיקה אי אפשר להגיד שלא אבל אצל גילמור זה מעביר פחות לדעתי הוא יותר מתרכז בנגינה מאשר במופע עצמו סיכום - לדעתי IN THE FLASH הרבה יותר טוב מ PULSE למרות שרוב PF נמצאים ב PULSE ווטרס יודע לעשות הופעה הוא מעביר תחושה אחרת יותר אנושית יותר מרגשת . ברור שוטרס משלים את גילמור ולהפך לכן הם כל כך טובים ביחד ואני בטוח שאם ווטרס היה ב PULSE זה היה WOW (כמה שירים היו יורדים בטוח) . לצערנו זה לא קרה אבל תמיד טוב שיש על מה לחלום

RoieL

New member
**In The Flesh

אני אוהב שגילמור מתרכז בנגינה יותר מבמופע, אבל יותר אהבתי את ITF. ברגע שיצא הטור DSOTM שביקר בארצנו הקטנטונת, הוא יהיה אצלי ביד, כי מבחינת פירטכניקה הוא מדהים ומבחינת ביצוע כמעט מושלם. מבחינת פלייליסט אני מעדיף את חלק א' ב- ITF אבל גם שם זה חמוד.

YoniCrazy

New member
הלו? אתה חש בטוב?

אתה רוצה להגיד לי שהגרסה המדהימה שגילמור עשה ל-SOYCD בפולס (שאגב, משלבת את שני החלקים של השיר), פחות טוב מהגרסה המקוצרת(!) וחסרת רגש שנוגנה במופע של ווטרס? בקשר ל-ITF, הפלייליסט של השירים הוא אחלה, אבל הקול של ווטרס כבר אז צרם קצת באוזניים, ושלא נדבר על הגיטריסט שעסוק בלעשות פוזות ולשיר את Money עם מסטיק בפה(!).

bscom

New member
אני חש בטוב תודה

וכן אני חושב שהגרסה ב ITF יותר טובה המוזיקה היא אותה מוזיקה אבל ההתלהבות שיש במוזיקה הוא שונה . ב PULSE אתה רואה לרוב את הקליפ על המסך העגול ואילו ב ITF אתה רואה את הנגנים כל הזמן כי הם ההפועה ויפה לראות איך כולם נכנסים לזה ביחוד בקטע האחרון . הפוזות מוגזמות זאת דרך אחת להסתכל על זה . דרך שנייה היא הבנדאם נכנס לכל מיתר שזז בגיטרה שלו הוא מרגיד כל אקורד הוא מתלהב מהמוזיקה שכתב זה ששר מטר משמאלו .

The Walrus

New member
גם אני יותר אוהב את ITF

בעיקר בגלל הסט ליסט המצויין!! כן, אני ממש שונא את צד א' של פולס... כמעט כולו דוויז'ן בל ומומנטרי, שירים שאני בכלל לא אוהב, וגם הבחירה של שירי הפלויד כוללת את ABITW2 הבנאלי. רגעי השיא של החלק הראשון הם ללא ספק Shine on וHigh Hopes. In the flesh של ווטרס, לעומת זאת, מגוון הרבה יותר, סט ליסט אדיר, שואו מעולה, נגנים מצויינים, מה עוד צריך?? רגעי השיא של ההופעה שלו לטעמי הם שתי שירים: Dogs שמנוגן בגירסא פשוט מצויינת, וAmused to Death שלמרות היותו שיר סולו של ווטרס הוא מצליח לרגש בצורה מדהימה. ממש קצת מאחור: Set the controls, Perfect sense, brain damage/eclipse, welcome to the machine ועוד... מבחינת ביצועים, גילמור והחברה ללא ספק מנגנים טוב, אולי יותר טוב מווטרס, אבל בוידאו יש תחושה שונה. גילמור בא אחרי סיבוב הופעות של שנה, משועמם מהשירים של עצמו, עם מופע מושלם בצורה מעצבנת (מסתובבת באינטרנט גירסה של אותה הופעה - עם טעויות, בלי עריכה. הרבה יותר אהבתי אותה), לא ממש מתקשר עם הקהל. ווטרס לעומת זאת עושה את שלו על הצד הטוב ביותר.

FunkyMonk

New member
לא שמעתי את PULSE

אבל ראיתי את ITF, והוא כל כך גרוע שאני לא מאמין שגילמור רייט ומייסון יצליחו לעשות משהו יותר גרוע ממנו. אבל מי יודע, ראיתי רק פעם אחת ודי ממזמן, אולי אם אראה שוב אשנה את דעתי. לעומת זאת, יש לי את ההופעה של גילמור בDVD, פשוט מדהים. בלי שואו, בלי כלום, רק הוא והגיטרה (והאפקטים). עולה בהרבהההההההה על ההופעה ITF. הרבה הרבה הרבה יותר טובה, אי אפשר בכלל להשוות.

כדאי לך לראות שוב את אין דה פלאש...

לי יש את הגרסא המקורית בוידאו של פולס ואת הדיוידי של אין דה פלאש ואני אומר בלב שלם שאין דה פלאש לוקח אם זה מבחינת הסט ליסט המדהים שלו ואם זה מבחינת הנגינה... הנגינה שאין דה פלאש יותר מעניינת ויש בה יותר רגש...

The Walrus

New member
כן

אבל גם היא וגם פולס סובלים מאותה בעיה - יותר מדי שירי מומנטרי ודוויז'ן בל. עכשיו, בגלל שאת הדוויז'ן בל אני עוד איכשהו יכול לסבול (בעיקר בגלל High hopes, Marooned וWearing the inside out - ששניים מהם במילא לא מופיעים בפולס), ופה יש רק מומנטרי... לפחות בדליקייט הייתה איזשהי ספונטניות והיו אילתורים. בפולס כמעט אין אילתורים, והאילתור הפחות או יותר יחיד בהופעה - הסולו של גילמור בComfortably Numb נחתך כמעט לגמרי (לי יש את הגירסה האמיתית וחסרת העריכה, שמלבד כמה טעויות כוללת גם סולו ארוך הרבה יותר).

Silvernaor

New member
דוויז'ן בל עוד לא יצא בתקופת DSOT

מה שמגניב בדליקייט זה האילתורים בMoney בסגנון רגאיי. ונכון, בפולס הביצועים הרבה יותר נאמנים למקור מאשר בדליקייט וחבל בווידיאו (ועכשיו גם בדי וי די) של פולס הסולו מופיע במלואו.

CrazySheep1

New member
לכל אחד היתרונות והחסרונות:

מצד אחד בITF הפלייליסט הוא הרבה יותר מובחר, לעומת Pulse בחלקו הראשון. אבל...מצד שני, בPulse האפקטים והבמה הענקית והאולם הגדול תורמים הרבה לאווירה שההופעה יוצרת. ומהצד האפל, גילמור הרבה יותר מאופק על הבמה, יותר מרוכז. ווטרס (כמו גילמור!!!) חי את השירים אבל גם מפגין את זה. נותן שואו. אני חושב ששתי ההופעות מעולות, אני אהבתי מאוד את שתיהן. אבל אני אישית מעדיף את Pulse. (יכול להיות כי ראיתי אותה רק לפני 4 ימים ואת ITF כבר יותר משנה. (באמת צריך לעשות ריענון..)

למעלה