PULL ME UNDER
ניתחתי את השיר לפי הקריטריונים הבאים: 1. ליריקה 2. מנגינה 3. חיבור מנגינה עם מילים 4. קצב+ מקצב (וואוו!! קריטריון שלם לפורטנוי!) 5. הרמוניה קלוקלת בחלקים מסויימים (אם יש) 6. איך שהשיר נגמר... ______________________________________________________ 1. הליריקה לא מדברת אליי בגרוש. 2. המנגינה מרגשת אותי כל פעם מחדש. אולי זה בגלל הוריאציות של המוטיב החוזר בסולו
והריף, תמיד מדהים את כולם
3. לדעתי הפזמון ממש לא מתאים לליריקה. אין כמעט התאמה של ליריקה ללחן בפזמון.. אולי בשאר השיר יש, בעיקר בהתחלה..איזשהו נסיון להלהיב... לסחוף... 4. ב-1:27... יש תיפוף אחד מיותר מדי... אבל זה נראה לי שרק אני שמתי לב לזה...
תיפוף מושלם ב-3:32-3:35 ככה... ב-3:47 זה כל כךךךך מזכיר תיפוף קיטשי של להקות רוק רגילות... (לדוגמא- ניקלבק...) -המצילות ב-5:35 נורא מוסיפות
-הכניסה חזרה ב-5:51 פשוט מושלמת!!! -אבל בפזמון- התיפוף חוזר על עצמו ולא מפתיע במיוחד... 5. כמו שאמרתי- התיפוף ב-1:27 הוא כל כך מיותר! וזה הבדל של מכה אחת על התוף... משגע לי ת'שכל! ברגע שאתה שם לב, אתה לא מסוגל לא לשמוע את זה... 6. במקרה של פול מי אנדר- סוף נוראי! כל כך פתוח ולא גמור...
זה כל כך עיצבן אותי בפעמים הראשונות של שמיעת השיר..
ניתחתי את השיר לפי הקריטריונים הבאים: 1. ליריקה 2. מנגינה 3. חיבור מנגינה עם מילים 4. קצב+ מקצב (וואוו!! קריטריון שלם לפורטנוי!) 5. הרמוניה קלוקלת בחלקים מסויימים (אם יש) 6. איך שהשיר נגמר... ______________________________________________________ 1. הליריקה לא מדברת אליי בגרוש. 2. המנגינה מרגשת אותי כל פעם מחדש. אולי זה בגלל הוריאציות של המוטיב החוזר בסולו