publishing דטה בס

• פותח הנושא smira
  • פורסם בתאריך

smira

New member
publishing דטה בס

שלום,
אני בונה אתרים בדוט נט(C#). אני עובדת עם sql server 2008 express. אני מנסה לאחסן את האתר. העברתי להם את קובץ ה- backup של הדטה בס והם טוענים
שהם לא יכולים להשתמש בזה וצריך לעשות publishing לדטה בס. הסתבכתי עם זה והייתי מעוניינת או בהסבר מפורט או במורה פרטי שיראה לי מה עושים.

אשמח לעזרה
מירה

pitoach

New member
כמה נקודות

1. נקודה ראשונה הכי חשובה!
את לא בונה אתרים!!! אתרים מפתחים ולא בונים!
זה מושג שקיים רק בישראל והמקור שלו בספרים של משרד החינוך כניראה. זו טעות של חוסר הבנה מוחלטת. אתר הוא מערכת תוכנה ותוכנות מפתחים ולא בונים. המקצוע נקרא web developer.

בנייה בעברית היא פעולה של חיבור חומרה קיימת. למשל בונה ביניין לוקח חומרה של לבנים, ומחבר אותם כדי לקבל קירות. פיתוח הוא פעולה רוחנית/מחשבתית ולכן גם חוק השמירה על זכויות הפיתוח נקרא חוק "קניין רוחני".

2. מי זה "הם טוענים"?

3. בפיתוח עם שרת SQL EXPRESS ניתן לעבוד ב 2 צורות. אפשרות ראשונה היא שימוש בקובץ המוגדר בשרת עצמו בצורה רגילה (במוג המקצועי יותר קובץ הרשום ב INSTANCE הראשי). אפשרות שנייה היא עבודה עם הקובץ בצורה ישירה.

האפשרות השנייה היא ברירת המחדל של תוכנת ה visual studio. בשיטה השנייה הקבצים יהיו בתוך תקייה מיוחדת בשם App_Data. בשיטה זו אין צורך לבצע כלום ואם שרשרת ההתחברות נכונה הכל אמור לעבוד.

לסיכום: היה עוזר אם היית מצרפת קוד כדי שנוכל להבין היכן הבעיה (או יותר טוב אפילו את כל הפרוייקט בקובץ ZIP). בלי קוד נוכל רק לנחש וניטור הבעיה יקח זמן ארוך ומיותר.

למעלה