Publish web site ב-VWD Express

ציפי81

New member
Publish web site ב-VWD Express

ב-Visual Studio 2005 יש כידוע את האפשרות של Publish Web Site. אפשרות מוכרת ונוחה. עכשיו אני עובדת ב-VWD Express Edition ולהפתעתי גיליתי שאין בה את האפשרות הזו. השאלה שלי היא - איך אני מעלה את האתר שלי לשרת? Build Web Site לא מקמפל את קבצי ה-vb שלי ל-DLL. מה כן קורה ומה להעלות? אני מכירה את ה-FAQ בנידון, אבל נדמה לי שהוא לא מעודכן במקרה של ASP.net 2.

ציפי81

New member
בינתיים

חשבתי על האפשרות של Copy Web site אבל האם זה יבצע את הקומפילציה הדרושה?

לא.

copy web site, כשמו כן הוא: מעתיק את כל קובצי האתר למקום אחר, השרת לדוגמה. ושם זה מתקמפל אוטומטית, מסתבר. לוקח כמה שניות בהפעלה ראשונה, בגלל הקומפילציה, ואחר כך כרגיל. היה על זה דיון כאן פעם, וזה מופיע ב faq, וכן מעודכן ל 2 . אין לי תשובה לגבי איך לקמפל באקספרס. את לא יכולה להעתיק ויז'ואל סטודיו כמו כל בנאדם תרבותי? עבדתי הרבה זמן בשיטה של העתקת הקבצים לשרת, וזה עובד לגמרי בסדר. סיבה אחת שאני יכול לחשוב עליה נגד השיטה, היא אבטחה: בשיטה הזו קובצי המקור שלך נמצאים בשרת, וחשופים לפורצים למיניהם. חוץ מזה הכל בסדר.

ציפי81

New member
תודה, אבטחה היא אכן הסיבה לשאלתי

זה באמת עובד לי, אבל אני לא רוצה את קוד המקור שם. אני לא עובדת כדי שיום אחד מישהו יעתיק ממני...

mnmaster

New member
יש דרך למנוע מהקוד

של ה code behind להיות על השרת? ספרו לי!

ציפי81

New member
רק עכשיו מצאתי את השאלה הרלוונטית

זו השאלה שחיפשתי ולא מצאתי אתמול...

drbunsen

New member
tאל דאגה! יש דרך! ../images/Emo6.gif

בעיקרון את צריכה להפעיל את ה-aspnet_compiler.exe שיכול לעבוד בשתי דרכים: 1. לקמפל לך בעצם את כל האתר (כולל ה-ASPX עצמם, הוא רק יוצר קובץ ריק כ"מראה מקום") כולל הכל. 2. לקמפל רק את הקוד (כמו בימי ה-1.1 זצוק"ל, מכונה בלע"ז updatable). ב-VWD יש לך כלי שנקרא EXTERNAL TOOLS (בתפריט TOOLS מן הסתם) בעזרתו את יכולה ליצור מין BATCH שיריץ לך את הקומפיילר. בשורה התחתונה: את יוצרת ב-EXTERNAL TOOLS שני כלים המריצים את aspnet_compiler.exe . הראשון - לקומפילציה מלאה: מריץ את aspnet_compiler.exe עם הארגומנטים הבאים:
-v C:\Deploy​
השני - לקומפילציה "חלקית" (UPDATABLE ) מריץ את aspnet_compiler.exe עם הארגומנטים הבאים:
-v C:\Deploy -u​
בשני הכלים את מסמנת את ה-V על prompt for args. כשאת רוצה לקמפל את מריצה את הכלי המתאים, ולבקשתו מכניסה את ה-virtual path של האפליקציה שלך אחרי ה-v . הערות: 1.(אפשר להכניס שם כל מיני PATHים אוטומטייים. שיחקתי עם זה קצת אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה משביעת רצון). 2. כמובן את צריכה ליצור את ספריית c:\deploy או ספריה אחרת ל-output. בהצלחה!

ציפי81

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת!

הייתי בטוחה שפשוט אין לי את הכלי, אבל חיפוש פשוט במחשב הוכיח לי שאני טועה... והוא מגיע יחד עם ה-framework. אז באמת תודה על העזרה. אני מניחה שאני זקוקה רק לקומפילציה של הקוד, שהרי כל המטרה שלי היא לא להעלות את קוד המקור לשרת...

למעלה