pubes :p

• פותח הנושא WC
  • פורסם בתאריך

WC

New member
pubes :p

תסלחו לי שאני משתמש באנגלית אני אור ואין לי מה לעשות אני חי ולומד בחו``ל בבית ספר אמריקאי שחצי ממנו לא מדבר אנגלית יש לי פלסטינאי בכיתה שיום יום אני והוא הולכים לנו במסדרונות עם דגלים של ישראל ופלסטין ושרים ``שמח``ץ והרגע המאושר בחיי היה כשהו הסביר על כתבה שאמרה שהמוסד היא סוכנות הביטחון החשאית מס 1 בעולם- בחיי לא ראיתי בן-אדם סובל כל-כך ונהנתי מכל רגע (אולי אני סאדיסט?) כל מקרה ההודעה קצת טיפשית ופלצנית- אני מודה ואין לי יותר מה לכתוב

Auntie Gizmo

New member
סאדיסטי?

אני לא חושבת שזה כל כך סאדיסטי....אני חושבת שזאת תגובה די נורמלית של בנאדם. אני חושבת שאם הייתי רואה מישהו שתיאורטית הוא אוייב שלי ומרצה כל המדינה שלי ודווקא דברים בשבחה, הייתי שמחה לראות את זה...זה מעניין. עכשיו, משהו שלא הבנתי, איזה שירים אתם שרים? ושאלה קטנה, אתם חברים?? ~Giz~

WC

New member
זו הודעה לשם היכרות

אוקי אז לא סאדיסטי פשוט אנושי ואנחנו לא חברים אנחנו בקושי מדברים גם בגלל שהוא לא יודע אנגלית וגם בגלל שאין לנו על מה

WC

New member
כן

95960003 PUMIKY ן ITS MY PLESUR סליחה על שגיאות כתיב אני דיסלקט

MERD!

New member
heh.. u said pubes..

סבבה.. לא מבין מה בדיוק הנקודה אבל תהנה תעשו חופשי את כל הדברים האלה נשמע כיף.. ולא קשור סאדיסטי כל אחד היה נענה לראות מישהו סובל במידה מסויימת מישהו שאתה לא אוהב שמתעצבן בגלל משהו ולא יכול לוותר על זה דווקא מושך אותי.. זה כיף כדי לכל אחד לנסות

WC

New member
תרגום

פונקד זה בעיברית ערווה ואין קשר לתוכן

**Blue-Lagoon**

New member
אני לא מבינה

אז מה גם אני לומדת בבית ספר בינלאומי ויש לי חברים ערבים מה היתה הפואנטה בהודעה?

למעלה