PSYKOVSKY

eli7687

New member
PSYKOVSKY

אהלן חברה ושבת שלום מישהו מתכוון להגיע אולי נפגוש אותו?=)

happymann

New member
מישהו רוצה לספר איך היה?

ניחוש שלי שמסחרה שוק בגדד. חחח

MULAN30

New member
הייתההההההההה מסיבה

לפנים!! לא מסחרה ולא שוק ולא נעליים!!!! מסיבת טבע איכותית עם לוקיישן מעולה .. אנשים סבבה לגמריי... ופסייקובסקי אח אח שיפד אותנו שם !!!!!!!!

Kaya00

New member
פיי באסה

אז היתה מסיבה טובה למרות הכל? יש תמונות ? בא לי לבדוק את הדברים מקרוב =] איפה היתה המסיבה?

k3213571

New member
ליד טבריה הר תבור משהו כזה...

מקום הזוי ביותר לא הרבה אנשים ים אקסטיונרים אבל עדיין סבבה פסיקובסקי עלה פעמיים הביא סטים מפחידים אנשים עפו שם ב9 יצאתי משם בול שעלו המאנייק להר עשו לנו חיפוש

Kaya00

New member
אני דווקא שמעתי משו אחר

שהיו מלא אנשים בסביביות ה 300 ככה לוקיישן סבבה חרא אנשים וסאונד אממממ טוב שלא הלכתי :] פסיקובסקי סתם חריטות מיותרות רוסים פסיכים

Mad Sorcerer

New member
זה מסוג המסיבות

שמראש לא הולכים.. אני בטוח שכמות הבלונים שהייתה שם יכלה להפריח 500 ספינות צפלון של חיל האויר

MULAN30

New member
למה אתה סתם מקשקש????

לא היו שום בלונים ! וגם אם יש באיזה מסיבה זה הופך אותה למסיבה שלא הולכים אלייה?? נו באמת .. וצאו מהקטע של שמועות.. תתייחסו לעדויות של אנשים שהיו במקום ולא לשמועות זדוניות של אנשים שאוהבים לברבר מיפה עד הודעה חדשה.. ממש נחמד לשבת בבית ולכתוב שמעתי ושמעתי ואל תלכו לפה ואל תלכו לשם... ואדון קייה תלמד! לא מכלילים אף פעם! אתה לא יכול לכתוב 300 אנשים "חרא". ואתה יכול לכתוב שזה שהמוסיקה לא לטעמך לא לכתוב "רוסים פסיכים" .. איזה כתיבה שיטחית ודעה קדומה ומגעילה יש לך. לא טוב לכם אל תילכו .. ולירון בתור "מנהל פורום טראנס" הייתי מצפה ממך ליותר בגרות ולא להיסחף אחריי החלטות נחרצות וחסרות בסיס שהישתמשת פה.

Mad Sorcerer

New member
מירב חיים שלי

הייתי במספיק מסיבות בחיים שלי כדי להבין מה טוב ומה לא.. נהנת? סבבה מצטער אם נפגעת

MULAN30

New member
לירון

לא ניפגעתי .. ממה יש לי להיפגע? אני פשוט לא מבינה למה אתה ניסחף אחריי שטויות? ואם אתה כותב על מסיבה שלא היית בה שמראש לא צריך ללכת אלייה.. אז כניראה שהשיפשוף שלך לא מספיק.. ועזוב מה זה קשור ביכלל מה זה "מדד מסיבות"??? קבל את הביקורת הזאת כמו שהיא וזהו. היא לפחות בונה ולא הורסת.

Mike A

New member
לירון

לך לצבא כבר

Mad Sorcerer

New member
בוא נאמר שרק לפי הליינאפ

והמיקום שרשום באס אמ אס, אפשר לדעת אם המסיבה טובה או לא.. ואף פעם לא טעיתי עדיין - זו עובדה מוגמרת - פול און מביא חרא של אנשים וככה גם מיקום כמה שיותר קרוב למרכז, מסיבות מוקשה - כנ"ל, מסיבות של צונאמי - כנ"ל, אפילו האימפריה לא מה שהיה פעם.. תקראי לי מכליל ומניאק אבל ככה זה.. אז חבל על הויכוח

MULAN30

New member
סבבה.. אין ויכוח ועל מה לריב תכלס..

שבוע טוב ורגוע על כולם. חיילים שמרו על עצמכם!

Kaya00

New member
אחותי את לוקחת את הדברים רציני מידי

דבר ראשון אני בחורה דבר שני אין לך ממה להפגע וככה להתעצבן אני אמרתי מה ששמעתי, ושהתכוונתי לחרא אנשים אז כמובן שלא התכוונתי לכולם , אלא לרוב, כי בד"כ זה הקהל שנמשך למוזיקה הזאת.גם שמעתי שהיו שם כמה מקרים לא נעימים - וכל זה לפי מה שאמרו לי.. ולא שמועות ולא כלום, מה שחברים סיפרו לי והיו שם. לא התכוונתי לפגוע בשום רוסי ווזו לא שום דעה שטחית ולא קדומה. זה נאמר ברוח טובה... כן מה לעשות המוזיקה של הרוסים פסיכים .. זה לא מעליב לדעתי.. ונכון לא טוב לנו .. לא הלכנו. לכן לא הלכתי, כי אני יודעת מראש שסוג הקהל שמגיע למסיבה הזאת לא מתאים לי ולזרימה שלי וגם המוזיקה שלא כל כך אני מתחברת אליה. בסה"כ אין צורך להתעצבן ולקחת את הדברים ברצינות יתר... יש לקחת את הדברים בסבבה ולא להיפגע. אם פגעתי בך אני שוב מצטערת. חוצמזה אפחד לא ציפה, לפחות אני, לא ציפיתי למסיבה טובה... כבר לפני חודש כל העולם ואחותו ידע על המסיבה הזאת.. כך שאפילו לא התפלאתי על הכחולים שבאו לקפוצ לבקר בבוקר. שיהיה לכולכם שבוע טוב וצבעוני.

מסיבה מפחידה

הייתה את אחת המסיבות מפחידות ולא היו בלונים רק לי ולחברים שלי היה אז שלא יזיינו בשכל וואלה מהמסיבות היפות שהיו בארץ

למעלה