psyhodad תודה רבה לך

oliveraf

New member
psyhodad תודה רבה לך ../images/Emo57.gif

ערב טוב לך אני מאוד מאוד מודה לך שענית לי זה ממש משמח אותי ומה שאמרת בקשר לקשר שיתחיל דרך ידידות דרך אגב כבר עכשו יש לי מישהו שהוא ידיד טוב שלי כמו אח בשבילי אבל לא חשוב דרך אגב לפני שכתבתי את זה שאלתי אותך בקשר לגניבה שקרתה לי לפני כ3 חודשים אם אתה יכול לבדוק בקלפים אם אני צודקת בקשר למי שאני חושבת שזאת שגנבה לי זה באותו עמוד 6 ועוד על זה לא קיבלתי ממך תשובה אבל אני מקווה בהמשך שתענה לי כשיהיה לך זמן בינתיים תודה רבה ואם אצתרך תשובה אכתוב לך אבל אם אתה יכול תשתדל לענות לי על השאלה הקודמת דרך אגב אתה מיתסק גם באסטרולוגיה?

psychodad

New member
פרה פרה:) אז ככה:

בקשר לשאלתך על הגניבה אנסה להעלות את זה בקורס שיש לי מחר,מכיוון שאני לא מצליח לפרש כהלכה בשאלות כאלו-כמו גניבה,איבוד חפצים וכגון אלו. כנראה משום שאני לא לומד טארוט מספיק זמן כדי להיות ברמה כזו. בכל אופן,אם המורה שלי תסכים שנשאל את השאלה שלך,נשאל ואחזיר לך תשובה... בקשר לאסטרולוגיה-כרגע זה בסטטוס "מתעניין" אצלי...כנראה משום שהקורס עוד לא התחיל,רק בספטמבר... ושוב,תנסי לעשות פסיקים!!:)) עם כל שאלה או עזרה שתצטרכי,תרגישי חופשי לפנות אליי,זה בסדר גמור-רק בימים אלו לוקח מעט זמן עד שאני חוזר עם תשובה אוקיי חמודה? אז שיהיה לך יום נעים,ונשתמע

למעלה