Psycho MC..........................

המניאק

New member
Psycho MC..........................

אני לא יודע אם אתה מעודכן או לא אבל - Our boy Em signed another nigga to the labbel - וקוראים לו 50 Cent (ה-50 לפני ה-Cent) - אני לא יודע מי זה אבל לאחר ההודעות המאוד קצרות שהשארת כאן בשקר לכל מה שקשור לאם אז אני חושב שגם עכשו את יכול, ובואתה הזדמנות תנסה על הסולו של Proof ועל הרכב שלו Promatic. מחכה לראות מה תעלה בפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da Judge

New member
והרי ידיעה שהתקבלה...

לפני חודש!!! (כל הזכויות שמורות לעמית מאדוג :) פיייייי כמה הוא כבר העלה עליו... אתה באיחור אחי

המניאק

New member
רגע, אז זה אומר....................

שאתה יודע מי זה 50 Cent או שלא??????????????????????????????????????

Grandmaster KC

New member
אפילו אני לא ידעתי את זה

בואנה כבוד. סתם משעמם לי. אני רוצה לכתוב תגובה על כל הודעה בפורום הזה

Psycho MC

New member
מצטער שלא עניתי...

רק היום התחברתי... וכן אני יודע שאמינם ודרה החתימו אותו ב-"Shady Records" וידעתי זאת על הימים הראשונים שבכלל היתה שמועה שיחתימו אותו... וידעתי מי זה 50 סנט עוד לפני כמה שנים... בכל מקרה תודה...

BIGO-G

New member
לא ידעת מי זה אמינם עד ש"סטאן" יצא

אז מה אתה מבלבל את הביצים.

hermoni

New member
בחייך...

יש לו הקלטות סודיות עוד מלפני האלבום הראשון ראשון של מרשל (ככה הוא קורא לו:) ) זה אמינמיסט משקיע זה!!!

RUFF-RYDERS

New member
אני יודע מי זה 50 cent

אני יגיד לך יותר לפני כמה ימים הייתי בהופעה שלו שהייתה בת ז@#ה דרך אגב

ק ר ח

New member
אני גדלתי עם אמינם

בילדותי הופרדתי ממנו,וחזרתי לישראל,בתור ילד קטן ועצבני,שמשחק אותה בלונדיני מטומטם,אומר מה שהוא חושב,והרבה פעמים זה מוביל לטמטום אבל האמת היא: שאני התחברתי לכל ההיפ הופ של ה"שחורים" דווקא בגלל אמינם,הוא פשוט עניין אותי,הוא משך את תשומת ליבי,ואז לאט לאט נכנסתי לכל הביזנס של ההיפ הופ חזק,ושכחתי לצאת,אבל את מי זה מעניין בכלל?

המניאק

New member
רגע איך אתה שוכח את אחיך התאום.....

אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא חתיכת חרא! חכה,חכה, יום שישי אצל סבתא (קים) אחרי שדפוק לה מכות אני עולה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Psycho MC

New member
כמה שאני "מתלהב", כמו שאתם אומרים,

מאמינם, התחברתי לראפ בגלל ONYX הקירחים!!!

למעלה