psr740-yonatangol

psr740-yonatangol

לבחור הנחמד ששאל כמה שאלות.השירשור כבר לא קופץ
פתרון לבעית register memory ב740. חשבו עליך כנראה
נוריד בבקשה את התוכנה. http://www.svpworld.com/util_740regview.htm Michael P הוא בחור מוכשר שיצר כמה תוכנות עם משקל נוצה שמקלות באופן משמעותי את החיים עם הpsr/ באחת מהן StylePlayer אני משתמש ונהנה מכל רגע. voice change א זוכר בדיוק את מבנה ה740 אבל הרעיון בכולם הוא אותו רעיון. הvoice הוא למעשה אחד מהצלילים שיש לך על האורגן. מה ניתן לערוך ולשנות בו
הרבה.אפקטים-הרמוניה-לשנות את הצליל עצמו כלומר לבחור בצליל אחר ממבחר הבנקים שיש לך וכן הלאה.ממליץ לא לפחד ופשוט לערוך כמה וכמה נסיונות.לאורגן לא יקרה כלום:)

yonatangol

New member
תודה..

אז אני צריך להעלות את הקובץ שמירה למחשב ושם להחליט מה לשמור ומה לא?.. לא הבנתי איך זה עובד, אבל אני אבדוק.. תודה. אני אשמח להעלות קובצי מידי, אבל רק עם פסנתר.. כי אני לא יודע איך להוסיף קצב ולעשות פלייבקים, בקשר למקירופון, יש כניסה למקרופון באורגן, מקדימה, אבל כשאני מקליט קובץ מידי הוא לא מקליט לי את המיקרופון אלא רק את המוזיקה..

yonatangol

New member
קובץ מידי שהכנתי...

ניגנתי את צעיר לנצח של רמי קליינשטיין.. לא כמו המקורי, אלא לפי מה שאני זוכר..

Scouts Boy

New member
אהבתי,

הרמוניה פנטסטית. הארה קטנה: דבר אחד הציק לי- לטעמי הטאץ' היה מוגזם מידי..

aa100000

New member
מקסים../images/Emo13.gif

משהו קטן הפריע לי-לאו דווקה הטאץ', הוא היה בסדר גמור לדעתי, אבל יש מקומות בהם נכנסת בהגזמה יתרה (לא עניין של מגע לדעתי, אולי ניסית להכניס דרמטיות וזה הפך למין "אובר"). אבל עדיין, הביצוע מרשים. כל הכבוד

yonatangol

New member
עוד שיר.. דווקא חסידי.. מהרה ה'..

יש פה ושם כמה זיופים כי כשמנגנים שיר בהתלהבות, במיוחד באורגן שהקלידים שלו קופצניים, אז קשה לא לזייף מידי פעם, אני פשוט לא מסוגל לנגן אותו שיר פעמיים רצוף. עמכם הסליחה. ניסיתי לעשות אותו פחות עם טאץ'. תעלו גם שירים.. תכתבו קצת רקע, כמה שנים, איך התחלתם ללמוד.. חג שמח!!

כמו כל תוכנה

שאנו מורידים ורוצים להתקין. נוריד את הקובץ הזה. http://www.svpworld.com/files/stylemanager/RegistrationView.zip נפתח אותו עם תוכנת הזיפ שלנו בתיקיה יש קובץ התקנה.נתקין ותתחיל ללמוד
אתה מוזמן להעלות קבצי midi בכל צורה שהיא.פסנתר-ליווי אוטומטי או איך שבא לך.כל קובץ יתקבל בברכה
מקרופון.גם אם יש אפשרות של הכנסת מקרופון לאורגן,ודאי שמה שנכנס דרך המקרופון לא יוקלט בגלל שהאורגן שלך מסוגל להקליט רק בפורמט midi ולא קבצי wav או mp3 למשל.כניסת המקרופון היא לצורך קריוקי בלבד

למעלה