PS4 dual shock אחוז דיבוק

comer789

New member
PS4 dual shock אחוז דיבוק

היי, יש לי בעיה קשה עם שלט הסוני שלי. אני אתאר אותה, וזה יישמע לא אמין, אבל זה באמת מה שקורה:

- אחד משלטי הסוני נדלק באופן עצמאי לחלוטין, ומדליק את הסוני. זה נראה כאילו הכפתור הראשי שלו תקוע או משהו כזה. עם זאת, הכפתור לא תקוע, כי ההתנהגות הזאת של הכפתור, מתרחשת רק כאשר הסוני כבוי. שיחקתי קצת עם הכפתור, וברור שהוא לא תקוע.
- כאשר אני מנסה לכבות את הסוני דרך השלט הבעייתי, אני לא יכול להגיע לכפתור הכיבוי של הסוני. כלומר: אני לוחץ על הכפתור הראשי, שמביא אותי לתפריט של כיבוי הקונסולה, ואז כשאני לוחץ על X, התפריט נסגר. לא משנה מה, השלט מסרב לאפשר לי לכבות את הסוני.
- והכי מוזר, שבגלל שהשלט כל הזמן נדלק לבדו ומדליק את הסוני, פשוט הוצאתי אותו מהחדר. ראיתי שעבר מעט זמן, והשלט לא נדלק, חשבתי שאולי הסתדר. לקחתי את השלט, ופשוט נכנסתי עם השלט לחדר שבו נמצא הסוני, והשלט נדלק מעצמו רק מהנוכחות של הסוני לידו!

אין מגרשי שדים בתקופה הזאת של החגים, לכן אני לא אזמן כרגע. עשיתי ריסט לשלט (עם קיסם מאחורה), וזה לא הסתדר. קניתי את הקונסולה בחו"ל, אז אין מה לדבר על אחריות וכאלה. השאלה אם יש מה לעשות, או שפשוט לקנות שלט חדש?
תודה רבה

....

"אין מגרשי שדים בתקופה הזאת של החגים, לכן אני לא אזמן כרגע"
הסוני בריא לגמרי הוא תקין, הבעיה אצלך.

comer789

New member
אבל

השלט לא נפל, לא נרטב, לא קרה לו שום דבר. הסוני אצלי בדיוק שנה. יש מקומות שבהם מתקנים/ בודקים שלטים?

למעלה