PRRCE QUE JE T'AIME PLUS QUE MOI

mikebrant78

New member
PRRCE QUE JE T'AIME PLUS QUE MOI

שלשום בפינת שיר היום הוקדשה לשיר זה. שיר זה הוא השיר השני מהתקליט הראשון של מייק ברנט (הראשון כזכור היה LAISSE-MOI T'AIMER), ב-1970 . שיר זה באופן אישי הוא אחד מ-3 השירים שהכי האהובים עליי, ולדעתי זהו השיר הכי עוצמתי של מייק ברנט. לגבהים בהם מגיע מייק ברנט בשיר זה ייתכן שהוא לא מגיע בשום שיר אחר. לטעמי זהו השיר שהכי קשה לביצוע. כשהוא שר לאהובתו שהוא אוהב אותה יותר מעצמו, הוא אומר/שר זאת מכל הלב ומכל הנשמה, עד כלות נשימתו, זאת כדי שתבין ותפנים עד כמה הוא באמת אוהב אותה. פעם חברה שלי שאלה אותי: "אלעד עד כמה אתה אוהב אותי?", השמעתי לה את שירו זה של מייק ברנט ואמרת לה באותו הקטע: "הנה תמיד רצית לדעת עד כמה אני אוהב אותך, אז הנה שתדעי שככה אני אוהב אותך". שתהיה לכולנו שבת שלום. אלעד.

Duvdevan Girl

New member
איזה חבר!!!

הלוואי שהיה לי חבר שמתנהג ככה.. משמיע לי שירי אהבה של מייק בראנט, אולי אתה רוצה להיות חבר שלי, אלעד? חח

M i k e s F a n

New member
שיר מדהים

לא סתם בחרתי אותו לפינת "שיר היום"..כי מייק מפגין שם יכולות קוליות מדהימות, ורואים שהוא שר שם מהלב ובעוצמה מרהיבה. חחחח אם אתם רוצים להוכיח למישהו את אהבתכם עשו כמו אלעד והשמיעו לבן זוגכם את השיר הזה גם אם הוא אינו מבין את המילים תעזרו לו להבין.. שבת שלום לכולם, סיגל

למעלה