יש לי שאלה בעזרת הפקודה sockopen אני יכול לגלות לדוגמא מי פתוח אצלו הפורט 3128 אבל אני רוצה שהסקריפט יגיד לי לא מי פתוח אצלו הפורט 3128 אלא מי שהפורט הזה אצלו הוא רק פרוקסי ואם הוא פתוח שלא יגיד לי איך אני עושה את זה ?
שוב שלא יגיד עם הפורט 3128 פתוח רק אם הפורט 3128 הוא פרוקסי שיגיד לי . בעיקרון צריכים ממש לנסות להתחבר עם האי פי של הקליינט ואם הוא מתחבר אז הוא יגיד שזה פרוקסי אם הוא לא יתחבר אז למרות שהוא פתוח הפורט הזה במחשב של הקליינט שלא יגיד לי כי זה סתם פורט פתוח ולא פרוקסי ואין טעם לזרוק אותו מהערוץ . אם מישהו יודע אז בבקשה HELPPP
אם כך אתה צריך לשוחח עם הפורט כאילו אתה מנסה להתחבר דרכו ואז אם הוא עובד בשיטה הזאת, סימן שהוא פרוקסי בקיצור אתה צריך לדעת את הפרוטוקול, ואז לשלוח חלק אחד, לחכות לבקשת האישור ואז אם תקבל אחת כזאת תידע שזה פרוקסי.
חבר שלי בנה monitor check שמתחבר לסרביסס או לעצמך ובודק כל משתמש שמתחבר לסרבר אם יש עליו פרוקסים ברגע שיש הוא מכניס אותו לרשימת הפרוקסים ונותן לו akill על שימוש בפרוקסי. המוניטור מגלה את רוב הפורטים הקיימים. מקווה שבקרוב אעלה אותו לכאן. וולף
שהוא לא רוצה רק לבדוק שהפורט פתוח אלה גם שזה מזהה שזה פרוקסי כי למשל אני יכול להפעיל שרת WEB על פורט 1080, וסורק רגיל יגיד שאני משתמש בפרוקסי (דבר בכללללל לא מומלץ!!!)