PROPAGANDHI

chickmagnet

New member
PROPAGANDHI

להקה מצויינת אני רק רוצה לדעת איזה דיסק אתם הכי אוהבים

g.o

New member
HOW TO CLEAN EVERYTHING

ואם כבר פרופאגנדי .. למה אומרים שהם נאצים?

san dimas

New member
הם לא סקינהאדס

כנסו ל - www.punkbands.com/propaghandi הם מסבירים שם שהם לא סקינהאדס אלא הם אנרכיסטים. או כמו שכתוב בכותרת: פמיניסטים, אנרכיסטים בעד זכויות בעלי חיים ועוד כמה דברים

ב.ן.נ.ת.ן

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo184.gif../images/Emo185.gif

בררררר אני תמיד מקבל צמרמורת בסוף של Snowbirds And Townies

OPERATi0N_iVY

New member
הם לא סקינהדס...

והם הלהקה הכי רחוקה מלהיות נאצים... מי שאומר שהם נאצים, אלה אפסים שלא הבינו נכון את HEILLIE DOES HEBRON...

chickmagnet

New member
איך הם יכולים להיות

נאצים אם בכל שיר שלם הם יורדים על סקינהדים ונאצים??

daniela82

New member
לפי מה שאני יודעת

יש כזה דבר שנקרא ...Skin Heads Against Racism P בראשי תיבות S.H.A.R.P זה יענו סקינאדס שהם לא גזענים- זה דבילי ביותר אבל עדיין זה קיים. אם משהו הוריד שיר של skrewdriver- שקוראים לו sharp skins must die יודע על מה אני מדברת. וחוץ מזה מה קשור סקינהדס?? גם oi polloi שרים על סקינהדס (במובן חיובי) אתה רוצה להגיד לי שזה עושה אותם סקינס?

Sham 69

New member
מה דבילי בזה?

וגם VANDALS ו GOOD CLEAN FUN שרים על סקינהדז.. והם לא

OPERATi0N_iVY

New member
יאללה! די כבר לזיין תשכל

סקינהד לא שווה אוטומטית נאצי... ומה כזה דבילי בSHARP?

OPERATi0N_iVY

New member
הבנתי שצחקת, אבל...

פשוט לא רציתי שלאחרים יהיה רושם מוטעה לגביהם...

daniela82

New member
לא הבנת נכון

לא אמרתי שsharp זה דבילי. התכוונתי למה הם קוראים לעצמם סקינס אם הם לא גזענים- ואתה חייב להודות שסקינהד פעם היה = לניאונאצי. אז בעצם הנקודה שלי פה זה למה הם קוראים לעצמם סקינס כשהם בכלל לא גזענים (לא משנה כלפי מה) והם נגד הגזענות?? למה פשוט לא לקרוא לעצמם פאנקס וזהו? ואם אתה חושב שאני טועה אז יאללה זיין לי תשכל קצת...

Sham 69

New member
סקינהד אף פעם לא היה כינוי

לנאצי.. אם כבר BONEHEAD.. באמת שאין לי זין לפתוח דיון או משהו כזה.. אבל סתם שאלה.. מה את חושבת ביותר הרחבה, שזה סקינהדזס?

להיפך

היום עם כבר סקינהד ישר מעלה קונוטציה של ניאונאצי סקינהדס בגדול בדרך כלל היו ילדים אלימים וממורמרים מהמעמדות הנמוכים באנגליה

ניאונאצים

היום קוראים לעצמם סקינהדס החברה פשוט קיבלה את זה וגם התחילה לקרוא להם סקינס

למעלה