Project Natal API?

מתכNET

New member
Project Natal API?

יש שמועות שניתן להשיג את ה API ל NATAL מישהו יודע מאיפה? אני כמובן מדבר על דרך חוקית תודה רבה.

IdleThought

New member
לא צריך לזה חומרה מיוחדת?

עם המצלמות והצ'יפ של החברה הישראלית

IdleThought

New member
מעניין איך זה עומד מבחינת פטנטים

ועד כמה נטאל עומדת למנוע התפתחות של מנועי זיהוי תנועה ל PC מצד ממציאים אחרים -הרי נטאל עצמה אמורה להיות רכיב לאקסבוקס ולא למחשב האישי

מתכNET

New member
הבנתי שגם SONY עומדת לשחרר דבר דומה

בחודשים הקרובים,הם טוענים עוד לפני מיקרוסופ טלמרות של MS יש כבר API זה ישנה את עולם המשחקים.

IdleThought

New member
שני תאגידי ענק באותו תחום ../images/Emo4.gif

אני בטוח שזה יקפיא את ההתפתחות בתחום הממשקים לפחות לעשור, כל טכנולוגייה שתומצא על ידי חברה צד שלישי תיתבע על הפרת זכויות יוצרים ע"י לפחות תאגיד אחד.. ולחבר'ה האלה לא חסר כסף לעורכי דין אני בעד להגביל תוקף פטנטים על תוכנה לשנים בודדות

מתכNET

New member
לפי דעתי אתה טועה

הגנה על פטנטים מספקת את המוטיבציה להמציא אותם מלכתחילה. מיקרוסופט מעריכים כי XBBOX 360 יחזיק עד 2015. ודרך אגב לפי דעתי אם תכתוב תוכנה זהה לתוכנה אחרת באופן עצמאי,אף אחד לא יוכל לתבוע אותך על הפרת פטנט.

IdleThought

New member
אני ממש לא יודע

נראה שהיום כדי לעבוד מתכנת צריך שיוסיפו לקומפיילר שלו פלאגין של עורך דין
הנה הפטנט החדש של סוני שמזכיר משהו שאיזה בחור ישראלי עשה בתור סטארטאפ למשחקים, וגם כמו אחד הממשקים שהוצגו בכנס הטכנולוגיות של מיקרוסופט לא מזמן (זה שבהדגמה כתבו איתו על המסך) http://www.siliconera.com/2009/07/0...em-that-uses-ordinary-objects-as-controllers/

מתכNET

New member
הדבר הבא:ריח,ותחושה:

מה שחסר למערכת מושלמת זה לספק את חוש הריח והמימוש, בקשר לריח זה כבר קיים אני יודע שחברה ישראלית שדוד הראל היה שותף לה כבר פיתחה דבר כזה בקשר לחוש המימוש,זו שאלה גדולה איך מפתחים דבר כזה זה חוש שדומה לחוש השמיעה,מגיב ללחץ,האם אפשר לפתח מערכת שתגרום ללחץ נקודתי ברמה מדויקת ע"י הזרקת סילוני אוויר זעירים?

IdleThought

New member
בדקתי את זה כבר לפני שנים

זה אפשרי בצורה קצת אחרת , עושים את זה כיום בעיקר במעבדות מחקר של כימיה אבל קשה לשעתק את זה למוצר ובעיקר כמוצר לצרכן קצה יש טכניקה שכן אפשר לממש אותה כמוצר קצה אבל היא מבוססת על כימיקלים שנגזרים מהמשפחה שמשמשת את הOLED וכרגע זה כל כך יקר שאף אחד אפילו לא מעפעף לכיוון הזה

למעלה