productivity....

stac

New member
productivity....

זה מעצבן אולי אין לי את זה? אני פרודוקטיבי רק בזמן לחץ, אני יודע לעבוד ולכתוב קוד רק כשאני לחוץ בזמן וגם עכשיו 3 ימים לפני שאני צריך להגיש הפרויקט כלשהי רק נזכר לעבוד, נייחא אז גמרתי אותו בזכות שתי לילות ללא שינה, אבל מי שלא מסוגל לבוא לעבודה מ9 בבוקר ועד 5 ולכתוב קוד באמת לא מסוגל להיות כתניתן? הרי זה מה שדורשים ממכם בחברות לא? זאת השאלה בעצם אחרי כל סיפורי רקע, בחברות דורשים שאתם תשבו על התחת ותכתבו מליוני שורות קוד?

DNile

New member
מאוד מאוד תלוי במקום עבודה.

ומאוד מאוד תלוי בך. קח בחשבון שבשעות לחץ, כשאתה מבלה לילות בלי שינה בלקודד, היצירתיות שלך ויכולת פתירת הבעיות שלך נפגעת. עבודה שחורה, שאינה דורשת הרבה מחשבה, בהחלט אפשר לדחות לסוף. תכנון אלגוריתם או פתירת deadlock - כבר יותר קשה. לגבי מה דורשים ממך - זה מאוד תלוי במקום העבודה, ובמפקדים שלך(לא, סתם, בוסים שלך). ישנם בוסים שמה שמעניין אותם זה נטו תוצאות, ומצידו גם תלך ב3 בצהריים, או שתשב לשחק סוליטר 40% מהיום, וישנם בוסים שרוצים לראות אותך יושב מול המחשב כל הזמן, שובר את הראש, מפיק אלפי שורות קוד, גם אם בסופו של דבר אפשר היה לצמצם אותן לכמה שורות בודדות - העיקר שיראה אותך עובד. איזה שיטה עדיפה? זה כבר תלוי בבן אדם. יש אנשים בלי משמעת עצמית, שאם תתן להם את ההזדמנות, הם יחפפו בעבודה, אפילו שהם מסוגלים לעשות עבודה מאוד טובה. יש אנשים לעומת זאת שעובדים אחרת, כמוך למשל, שמסוגלים לעשות את העבודה, ועושים אותה טוב, רק שהם עושים את זה ברגע האחרון, רק כשיש עליהם המון לחץ. מנהל טוב ידע להפיק את המקסימום משני הסוגים.(או לפחות לפטר מישהו מהם).

yair24

Member
שאלה סתם מתוך סקרנות.

נגיד שאתה עכשיו בא לחברה ואומרים לך לכתוב קוד. מה אתה עושה? הרי אם אתה כמו שאתה אומר לא מסוגל לשבת ולכתוב את הקוד, אז מה בעצם תעשה בזמן הזה? הרי אתה לא יכול ללכת הביתה... יאיר

למעלה