Prodigy 1X06

ברודי

New member
Prodigy 1X06

איזה פרק ענק. ענקקקק... הקטע שמקס מצילה את לוגן
. איך אני אוהבת שהוא מושך את החבל ומפיל אותה עליו. אחחח גדול.. כל הקירבה הזאת ללידקר ממש מפחידה, בקטע שהיא מעבירה לו את האקדח, אם הוא היה יודע מי היא ומה היא, הוא היה יורה לה בראש ישר. והיא כ"כ מסתכנת שהיא מעבירה לו את האקדח, אבל הוא לא יודע מי היא. וזה כזה מגניב. אהבתי בסוף שהיא מספרת ללוגן שהיא הצילה את ליידקר ולוגן שואל אותה איך היא העזה להסתכן בחשיפה טקטית וכ"ו, והיא אומרת לו שזה מצחיק, כי היא הפרה את מה שליידקר לימד אותה, כדי להציל אותו, וזה חולני. אין מילה אחרת, זה באמת חולני. ציטוטים: We can't pretend the world runs on love. Survival of the fittest. Yeah, it's all about survival You're such a gentleman. Too bad I'm not a lady How many guys can cook and save the world? Life good, murder bad? שיואו הם כאלה חמודים

aj23

New member
הי זה רק אני או ש..

בכל פרק גדל המתח המיני בין מקס ולוגן בפרק הזה היה קטע בו מקס ולוגן נפלו לחדר - ומקס באה ללכת ולוגן משך אותה מהחבל אל זרעותיו. אפשר הי הממש לחוש את האוירה בינהם...

dark angel 17

New member
איזה פרק טוב!

איזה יפה הם עשו את הקטע שמקס מצילה את לוגן וקופצת מהבניין..... אני אוהבת את הקטעים האלה הם עושים את זה כל כך יפה!

אחד הפרקים האהובים עליי

היה ממש מגניב הפרק הזה. כל פרק עם ליידקר הוא ממש טוב, כי לדעתי ליידקר היא דמות מצויינת. במיוחד פה שאנחנו ומקס יודעים כי הוא "הרע" של ההסדרה והוא לא יודע עם מי הוא מדבר. הוא קצת היה פזיז עם האקדח בסוף, כיי היינו מצפים מאיש צבא ותיק שאימן את ה-X-ים להיות קצת יותר מקצועי. בניגוד לדעה של ברודי, אני לא חושב שליידקר היה יורה בה אם הוא היה יודע מי היא, אחרי הכל הוא רוצה להחזיר אותם בחזרה למנטיקור, לא להרוג אותם. לוגן בפרק היו לו קטעים ממש מעצבנים. איך הוא מעיז לשאול את מקס מה היא עושה שם, כי מקס בהחלט לא הייתה זקוקה לעזרה שלו שם. אני מודה, חלק מההתנהגות של לוגן כאן לא הייתה באשמתו, אלא באשמת התסריטאים. הקטע שמתכוונים להוציא אותו להורג, נדמה כי לוגן קרא את התסריט של הפרק וראה כי מקס תציל אותו ממוות בטוח, אחרת אי אפשר להסביר את הקור רוח שלו לקראת הוצאתו להוררג, אני מתכוון הוא אפילו לא ניסה להתנגד. לא ככה מתנהג מישהו שהולך למות. מצחיק היה שבסוף מקס מתלוננת שהיא לא הצליחה לסחוב כמה מגבות...

ברודי

New member
../images/Emo58.gif בתמונה הראשונה../images/Emo3.gif

שאר התמונות לקוחות מעונה 2 ועוד איכשהו.. אפשר להתעלם. אבל התמונה הראשונה ששמת.. אחחח... זה אבי אבות הספוילרים. חוץ מזה, סחטיין על היצירות שעשית
אם זה היה בגודל של וולפייפר היה אפשר להכניס לגלריה. אבל אולי אני אפתח פינה של "יצירות גולשים" אם תהיו מעוניינים. אגב איזה תוכנה עשית את זה?

לא בתמונה ה-5 שזה לקוח מהפרק ה-3

של העונה הראשונה (או פרק שני אם אתם מעדיפים לראות את פרקי הפיילוט כפרק אחד) ועשיתי את זה בצייר ..
..בגלל שלא הסתדרתי עם הפוטושופ..

ברודי

New member
אני חושבת שלא../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif אצלי.

דיברתי על התמונה עם הנשיקה של מקס ולוגן. אומנם זה צפוי, ועדיין.

למעלה