Privetik

Privetik ../images/Emo13.gif

אז...ממממ... לא תיכננתי לחזור כלכך מהר לפורום, אבל אחרי שהייה אצל חברה בחיפה (שאני עדיין אצלה.. חוזרת לירושלים מחר
), הבנתי שיש לי בשביל מה להילחם. אני רק מרחיקה את עצמי מכולם, ואז מרחמת על עצמי. הבנתי שמה שדופק אותי זו הסביבה שבה אני נמצאת: הבצפר, והלחץ שבא איתו. כיף לי בפורום, ואני כבר כלכך רוצה להיפגש איתכם, אבל אני נותנת לכם את ההרגשה שאני איזו מסכנה ועלובה עם בעיות ואני לא! אני בנאדם שמח וחזק למרות הכל. בכל מקרה, אני כבר לא יכולה לחכות ולראות אתכם, בעיקר בחיפה- שהיא העיר שגדלתי בה כמה שנים טובות
ממממ ואם תהיו נחמדים, אני אכיר לכם את החברה הסקסית שלי, סוניה
ממ, טוב די זיבולים. לא מאמינה שאי פעם רשמתי אי פעם הודעת עזיבה
אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! (פליטה נרגשת מלווה בדמעות..) קרן.

EMILY666

New member
../images/Emo140.gif|נשיקיופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוףסוף!!!!!!!!!!! אוהבים אותך!!!

l1zard

New member
קטיוש!!!!!!!!

חיחיחיחי... יופי טופי שחזרת!!!! מאוד גוגי אליך! (התגעגעתי) :)))))) חיחיחיחיחי... ברוכה השבה! (ככה אומרים?) חיחיחיחי.. :)

leahle

New member
../images/Emo24.gif קרן!!!!

יש! יש! יש!!! רק דיברתי איתך לפני יומיים ואמרת שאת לא יודעת אם ומתי תחזרי והנה.... אני באה אחרי שבת, לראות מה הפסדתי בפורום, עוד לא ממש הספקתי לקרוא כלום, אבל לא יכולתי שלא להגיב ולהגיד לך כמה אני שמחה שחזרת, ואני בטוחה שאני לא היחידה פה!!! היית חסרה!!! וטוב לראות אותך!!!
ואגב, ביצפר יכול להיות הדבר הכי מעצבן בחיים, אבל זה לא שווה שתהרסי לעצמך את המצב רוח והחיים בשביל זה!!

לאו'שקה!../images/Emo13.gif

נכון.. ואני שמחה שככה את מרגישה! עושה לי טוב לראות שלא שכחתם אותי ואתם מגיבים בכזו חמימות... אז תודה
. ובקשר לבצפר, כנראה. אבל זה לא רק הלימודים וזה. זה הכל. כל הסביבה והאנשים. קשה להסביר מנקודת המבט שלי
בכל מקרה, תודה!

bariska

New member
hello

katia ma amazav? mishum ma bali liktov davka kaha
ani mushar shhazart v mikava shlo tintashiyi otanu shuv

Zot ani 1

New member
היייייייייי

ברוכה השבה!!!!! אני שמחה שחזרת... והבנת ששום דבר אבל ממש שום דבר לר שווה את זה שתוותרי סתם ככה...

leahle

New member
אוף, אתם לא יודעים עברית...../images/Emo123.gif

כותבים: ברוכה השווה!! (השבה...)

leahle

New member
חחחח, לא לזה התכוונתי

אבל זכותו של כל אחד לפרש את זה כרצונו....

privetik vsem!!

שמי סוניה אני בת כמעט 19 ואני מחיפה. החלטתי להצטרף לפורום בגלל שחברה ממשששש טובה שלי שהיא קרן(קטיה)נמצאת בפורום הזה:) אני מקווה שתקבלו אותי ואני מקוה שיהיה לי כייף פה איתכם:) אם אתם רוצים לדבר איתי מחוץ לפורום אז אפשר גם באיסיקיו ובמסנג'ר
icq:124390121 msn:[email protected] אני אשמח לדבר עם כולכם
ממני סוניה!:)

למעלה