Private Sessions - סקירה

o0Invisible0o

New member
Private Sessions - סקירה

התוכנית של אלאניס שהייתה היום בערוץ הביוגרפיה. מישהו צפה? אני אכתוב סקירה קצרה על מה שהיה.. היו ביצועי שירים בסדר הבא: Underneath - פתח את התוכנית Ironic - אחרי שיחה על JLP כמובן Thank U - אחרי שיחה על SPIJ. השיר היחיד שבו האצבעות שלה לא החזיקו מעמד והיו בספאזם המוכר שלהן.
URS - נשכח ונעלם לחלוטין בשיחה הזאת!! Eight easy steps - גם, ללא שיחה על SCC Tapes - סגר את התוכנית. [בכתוביות היה את אירוניק שוב..] היא ניגנה בגיטרה שקופה יפה כזאת..
רק בשיר הזה..בשאר הייתה השחורה המצנצת ההיא..:S עוד דברים מעניינים? השחקנית מניפ/טאק ששיחקה את חברתה הלסבית הפתיעה בשלוש שאלות מוקלטות - לא ממש מעניינות האמת. רק לשאלה מי מנשקת יותר טוב, היא או שרה ג'סיקה היא אמרה שהן מנשקות שונה מאוד ויחודי, כמה פוליטקלי קורקט מצידה הסרט שעליו דובר - שהיא מככבת בו נקרא רדיו פרי אלבמות (Radio Free Albemuth) והיא מצפה לשחק בעוד.
הספר שהיא כותבת - חסר שם. לא יהיה אוטוביוגרפי או ספר זכרונות, יהיה ספר עזרה אישית [אבוי!!] סיפרה שנשדדה בתקופה שעבדה על JLP ושכוון אליה אקדח [לא הכרתי..] ובעיקר את הסיפורים הרגילים, האנשים שעליהם היא כותבת לא יחשפו, היומנים - שני יומנים לאלבום, לאחרון היו שישה. ההופעות שהתישו אותה במהלך ההצלחה המטורפת של JLP לעומת ההופעות הרגועות היום.. ההסתתרות מאחורי השיער השימוש במילים גבוהות הקריירה בקנדה הכתיבה האמיתית שלה - על עצמה. שינוי הסגנון באלבום הזה ועוד ועוד.. היה לא כזה משהו, האמת. הביצועים של השירים היו ממש גרועים - לא יודעת אם זה הסאונד הלקוי או אלאניס..אבל היה די גרוע..
וזהו..מה אתם חשבתם?

אני חושב שהשיחה היתה מעניינת

והביצוע של TAPES גם. אבל גם אותי זה עיצבן שלא דיברו על SCC וURS

Rוית

New member
זאת בדיוק (!) הדעה שלי על התוכנית..

בנוסף השאלות אומנם היו בנאליות כתמיד, אבל היה קצת מעבר, שזה היה חביב.. סה"כ זה היה נחמד ביותר, בעיקר לנוכח לזה שזה ראיון מאוד עדכני.

Woodstock99

New member
דרך אגב

יש את הראיון / הופעה באתר unprodig alalanis אפשר להוריד את הכל באיכות סבבה, למי שפיספס (כמוני)

למעלה