Prince

Get Out

New member
Prince

לא יודע מה איתכם לי קשה לעכל את האלבום החדש של פרינס

dweck2k

New member
לא יש חדש ממש

משהו עם Earth. אלפרבר אמר לי שזה אלבום משוגע לגמרי. דוויק

dgil

New member
לא ממש קשה לעיכול,אפילו ט-עים.

מתוך קומונת פרינס,כאן בתפוז: "מאת: dgilו 17/07/07 | 13:16 אז בשורה התחתונה אפשר כבר לומר שזה עוד אלבום של פרינס שלא בטוח שיגרום לרבבות מאזינים חדשים להפוך למעריצים נלהבים.זה אלבום לא רע בסך הכל ויש בו לא מעט פנינים,לצד כמה קטעים שהם קצת יותר מדי שבלוניים לטעמי. למי שמכיר את האלבומים האחרונים לא יהיו פה הפתעות. בסך הכל אפשר למקמם אותו במקום טוב באמצע בין musicology ל 3121. Planet Earth פחות "מופק" ו"מודרני" בסאונד מ 3121 והוא יותר קרוב מבחינה זו ל musicology, עם דגש רב יותר על סאונד "חי" ונוטה יותר לכיוון הרוק...אם כי אולי לא מספיק, לאור הציפיות מאלבום שהסינגל הראשון שלו נקרא "Guitar" ושגרם לציפיות לאלבום הגיטרות האולטימטיבי של פרינס.אפשר לקרוא לזה אלבום רוק אמצע הדרך לקהל בוגר. משמח לשמוע נגיעות ואזכורים לאלבומים מוקדמים יותר כמו "Parade" ו "Gold" ואפילו "Rainbow children" וכמובן החזרה של וונדי לעוד סיבוב קצר. אז מה יש לנו כאן: Planet Earth - הקטע הטוב ביותר באלבום! לטעמי אחד הטובים שפרינס הוציא מזה זמן רב.נשמע כמו קטע שהיה יכול להיות משולב בלי בעיה ב rainbow children.קטע אפי,ארוך,עם ברייק באמצע שנשמע בתחילה לא קשור אבל אחרי כמה האזנות מתחבר יפה לתחילת וסוף השיר. ואם כבר הזכרנו את סוף השיר - WOW! אני לא חושב שאגזים אם אומר שכניסת הגיטרה לסולו המדהים (והקצר מדי!!) שבסוף השיר היא אחת הטובות מאז purple rain. גם ווקאלית פרינס נותן פה את אחד הקטעים החזקים באלבום. Guitar - הסינגל הראשון שיצא בזמנו בגרסא שונה לקראת הופעתו של פרינס בסופרבול,מקבל פה טיפול ועיבוד הרבה יותר "רוקי" שתואם לשם השיר.קטע טוב,גיטרות מצוינות,שוב חבל שהסולו בסוף קצר מדי. Somewhere Here On Earth - בלדה מוצלחת מאוד.הגשה ווקאלית מצוינת! המוד הג'אזי והתזמור ששולח ישר חזרה לקטעים מ Parade בהחלט עושים את העבודה. The 1 U wanna C - רוקנ'רול אמריקאי סטנדרטי למדי לטעמי.יכול היה להיות שיר של המון אנשים אחרים.חביב אך חסר ייחוד. Future Baby Mama - בלדת Rn'B מוצלחת,סאונד מתקופת sign of the times שמזכיר קצת את adore (אך לא שיר טוב כמוהו),ליקים טובים של גיטרה פאנקית ברקע.אני אהבתי. Mr.Goodnight - אף פעם לא אהבתי את פרינס עושה ראפ.זה לא ממש הקטע שלו.הבלדת-ראפ הזו לא מתחברת למשהו טוב מדי לטעמי.לא קטע נוראי אבל גם לא משהו שנזכור עוד כמה חודשים... All the midnights in the world - הקטע החלש ביותר באלבום.שיר סתמי לחלוטין בעיני.מזל שהוא קצר... Chelsea Rodgers - סוף סוף קצת FUNK,טוב בעצם הרבה funk!! , אחלה קטע שמתכתב עם הפאנק של שנות ה 70 בעיקר.זה קצת יותר דיסקו - פאנק האמת.קטע שיקפיץ בהופעות ונקווה שגם על הרחבות במועדונים הנכונים.מצוין. Lion of Judah - עוד קטע רוק חסר מעוף בעיני,לא יותר מבסדר. Resolution - כמו בסיום של musicology וונדי מצטרפת לקטע שמזכיר את פרינס של פעם.דוגמא לשיר פופ-רוק פרינסי עם כל המוטיבים שצריך:מלודי אך מתוחכם,ווקאלז ובק ווקאלז מצוינים,סולו גיטרה טוב...לערבב הכל ויוצא אחלה שיר פרינסי טיפוסי אך מוצלח. לסיכום - לא מאלבומיו הגדולים באמת אבל דיסק שמכיל כמה שירים שייבקו לכם למוח לחודשים הקרובים. עם הערך המוסף של ההופעות אני בטוח שבבוטלגים הקרובים נזכה לביצועים נפלאים של planet earth על סולו באורך ראוי,גרסא עוד יותר פאנקית ל chelsea rodgers ועוד....יש למה לחכות :) " אני מנצל את ההזדמנות להזמין את פליטי פורום פרינס ושאר מעריציו לקפוץ מדי פעם גם לקומונה של פרינס ב: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=26535 תודה

dgil

New member
shelby על הווקאלס,כל השאר רשומים כאן:

Performance Credits Prince Primary Artist Maceo Parker Group Member Michael B. Drums Greg Boyer Group Member Sheila E. Percussion Marva King Vocals Sonny T. Bass Morris Hayes Group Member Renato Neto Group Member Christian Scott Trumpet Lee Hogan Group Member C.C. Dunham Group Member Shelby J. Group Member Mike Phillips Group Member Bria Valente Vocals

למעלה