priceline וטיול עם ילדים

cornetti

New member
priceline וטיול עם ילדים

למישהו פה יש ניסיון עם הצעות המחיר (Bid) לבתי מלון בפרייסלין?

יש לי ניסיון רחוק וזעום ועכשיו מתכננת טיול עם ילדים וחושבת אם שווה לקחת את הסיכון.
יש למישהו ניסיון מהזמן האחרון?
המלצות בנושא.

תודה

Philip Jr

New member
אני משתמש ב - PRICELINE כל הזמן

אבל דווקא ב - EXPRESS DEALS, שזה איפשהו בין ה - BIDDING לבין הזמנה רגילה. את בוחרת דירוג כוכבים, מיקום בעיר ומחיר שמתאים לך, ו - PRICELINE נותן לך חדר במלון מתוך רשימת מלונות איתם הם עובדים באיזור. ההסבר המלא על השיטה באתר כמובן, אנחנו השגנו מלונות וחדרים מעולים בינתיים ובמחירים טובים יחסית כולל לשבוע הבא בשיקגו. בנוסף בשיטה זו ניתן לראות דברים כמו אם יהיה אינטרנט חינם, חנייה, אם מותר חיות, וכמובן את המחיר הסופי והודאי, את המיקום של המלון ואילו מין מלונות נכללים ברשימה.

יש כל כך הרבה אפליקציות ושירותים בימינו אז אני בטוח שיש הרבה פתרונות אחרים, אבל בינתיים קיבלתי שירות מצוין מ - PRICELINE, או לפחות התמזל מזלי עד כה

cornetti

New member
תודה

הבעיה שעולה לי שם עכשיו היא שהוא לא נותן כמות אנשים לחדר. אנחנו זוג ו2 ילדים אז זה חשוב

Philip Jr

New member
אני חושב ש - Hotwire

מאפשרים הוספה של ילדים בין גילאי 2-18, גם אתר טוב שהשתמשתי בו עם אותו השטיק. זו חברת בת של Expedia.

RoyG NJ

New member
זה מאוד תלוי באיזה עיר.

אם זה מקום עירוני מרכזי אז לרוב זה בעייתי (כמו ניו-יורק/סן פרנסיסקו/לאס ווגאס) כי החדרים שמקבלים דרך פרייסלין הם יחסית קטנים ולרוב עם מיטה אחת.
אם זה מקום כמו אורלנדו למשל, אז הסיכויים טובים יותר.

אני חושב שההצעות מחיר האלה טובים למקומיים שנוסעים לסופ"ש , על הדרך פחות מאשר מישהו שמשקיע אלפי ולפעמים עשרות אלפי דולרים בחופשה ומנסה לחסוך 40$ ללילה על מלון.

cornetti

New member
תודה לכם

כתבתי לHOTWIRE , עד שהם כתבו לי חזרה כבר מצאתי דיל משתלם יותר והזמנתי ישירות דרך המלון שרציתי.

למעלה