Prayer Cycle

AlanisJunkie

New member
לא נראה לי. אולי באוזן השלישית?

אבל בכל מקרה, תמיד אפשר להזמין מהאינטרנט. לפעמים אפילו משתלם יותר.

AdiGoldman

New member
ראיתי אותו

פעם אחת בחנות ג'אנק, בחיפה... אני לא יודעת אם הוא עדיין שם...

Rוית

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש את זה בג'אנק?! ולא בהזמנה מיוחדת?! והג'אנק זה פה בקריות, בטוח שראית בחיפה?
ומלכוש, הדיסק הזה זה דיסק של שירים שקטים למדי שבו אלאניס שרה באיזה 5 שירים בערך בצרפתית אם אני לא טועה.. לא שירים שהיא כתבה, אני לא סגורה ממש על המקור שלהם.. אה, ועדי, קיבלת את המייל?

מלכוש

New member
וואלה?!

אממ... מישהו יכול לשים כאן בבקשה עוד פרטים על זה?

AdiGoldman

New member
האמת

אם אני לא טועה זה בהונגרית... ואני לא יודעת אם זה עדיין קיים שם למרות שאני בספק אם מישהו אחר קנה את זה, פשוט לא יצא לי להיות במרכז הכרמל מזמן... היו שם גם בוטלגים בזמנו... ולא, לא קיבלתי את האי מייל, תנסי אולי לשלוח שוב בבקשה...

Rוית

New member
לפי מה שידוע לי

זה בצרפתית.. אלאניס הרי יודעת צרפתית.. וכן, ידוע שבג'אנק יש בוטלגים.. ובקשר למייל, הוא באמת לא שלח כי אין לך מקום בתיבה.. תפני מקום ללפחות מגה וחצי.. אני אנסה לשלוח שוב...

AdiGoldman

New member
'סדררר

פיניתי מקום.. זה הוטמייל אז פיניתי את כל מה שהיה לי. גם ככה אין שם הרבה חחח

AlanisJunkie

New member
לפי מה שידוע לי..

אלאניס שרה שם בהונגרית. *הולך לערוך חיפוש ברשת....* וצדקתי! הנה קישור, ולמי שאין כוח, הנה הקטע: "Organized and composed by Jonathan Elias, who has worked on film scores for "Chaplain" and "9 1/2 Weeks," "The Prayer Cycle" features several unique (and unlikely) collaborations, including Alanis singing in Hungarian while backed by a Swahili chorus on "Mercy," and "Forgiveness," a track sung in Hebrew by Israeli superstar Ofra Haza."

Rוית

New member
וואי לא ידעתי את זה

וואלה טעות שלי, התנצלותי הכנה

למעלה