Pps!

mgirl

New member
Pps!

It´s me! Your very-very cute manager! I´m In Boston with no hebrew keyboard, and just wanted to say hi! so, hi! Hope you enjoyed the new ThirdWatch epis, and that Bosco recorded the epis for me! I have 100000s of stuff to tell you but no time at all, so I´ll tell you when I´ll be back. It´s snowing and freeeezing cold. bye! oh, and Gal, 10x for taking over the forum while I´m gone! -Michal-

BoSco

New member
Hey!!!!!

whats up? i hope u havine fun there..... This is me bosco and yes i recorded to u the EPIS so dont worry it is all fixed up...... how is it there??? what r u doing there? how u can write to us from there? from internet coffe? ok have fun c y when u r comming back

and happy hanukkah! ../images/Emo137.gif

לכולכם!

~*~gaL

New member
מיכלללללל!!

לא ראיתי את ההודעה שלך! :)) איזה יופי לשמוע ממך.... אני מתגעגעת
אני מנסה לעדכן פה כמה שיותר אבל גם כמה שפחות... לא רוצה לגעת לך בפורום יותר מדי....
אני מקווה שאת נהנית שם! LOVE ALWAYS!

mgirl

New member
לכולם!

חזרתי! עכשיו כמעט 2 בלילה ואני עוד מתכננת ללכת לביצפר מחר ועוד יש לי ג´ט לג אז אני לא אכתוב הרבה... פספסתי משמרת באמריקה כי לא ידעתי מתי זה וחשבתי שזה ב9 ובסוף זה היה ב10... בעעעעסה! אבל בוסקו- תודה רבה רבה על ההקלטה!! אם תגיד לי לאן אני אשלח לך קלטת - אחת תספיק? גל! תודה שהשגחת על הפורום, ובאמת לא היה אכפת לי שתתפרעי פה... אבל איך שאת רוצה! באמריקה היה מדהים!! ראיתי פרק של אי.אר מעונה 9, ההוא ש(
קטן) אריק מגיע ויש לו הפרעה דו קוטבית והכל...
נגמר בכל אופן, אז ראיתי גם מלא פרקים של מכושפות מעונה 1 או 2 וגם המון סדרות של דיסני (בערך אלף פרקים של boy meets world), וגם לויס וקלארק וגם... אממ... טוב, לא שאני זוכרת... אה, ג´ט ג´קסון, כן, ו... טוב, לא זוכרת יותר... היינו בדיסניוורלד והיה מדדדדדדדדדדדדדדדהים! המחירים היו מפחידים וכמעט גרמו לי לשטף דם תת-עורי, גם לכניסה וגם למזכרות שהיו מפוזרות בכל פינה, אבל המתקנים היו כלולים במחיר הכניסה (דההה), והיו פשוט כיפיים. אני שמחה שלא הלכתי לאפקוט. היינו גם ביוניברסל והיה פצצה!! הטיסה הייתה נחמדה, אבל הטיסה לשם הייתה יותר טובה מהטיסה חזרה לארץ (אמריקן איירליינס ללונדון ומשם אל-על לארץ, אחרי המתנה של 5 שעות). כי כשנסענו לשם נסענו 5 שעות אל-על ללונדון, המתנו 5 שעות (הסתובבנו בלונדון), חזרנו למטוס של אמריקן איירליינס, במושב לידי לא ישב אף אחד ויכולתי לישון כמו שצריך, וישנתי רוב הטיסה... אבל הסרטים בטיסות חזרה היו יותר טובים! זהו, הולכת, ביי!

למעלה