לא ראיתם צעצוע של סיפור אף פעם? הוא יתעצבן קצת אבל יחזור בסוף. הלו! גם הוא בן אדם!!!!!!!!!!!!!!
אתה לא מבין מה זה פתח תקווה, גילי? תחפש דני הוליווד ותבין. בסדר, גם הנכדים של הרצליה מאומצים כי החתן שלה עקר... בסדר, הוא יחזור כמו באז. גילי, תתלבשי קודם. את לא יכולה לרוץ...
היא מסבירה לו בשפה שהוא מבין. מסכן מרגי.
מה זה שקט ופסטורלי. ריף, לא אמרת שלוך! אמרת שלוף!
תיזהרי מאבא המטורף, קלואי נטע. גילי יום הולדת, כן... הוא עשה בת. אני מקווה שלא עם נועהל'ה. היא דיסלקטית? היא כותבת "מצליכה".
פתח תקווה זה קוד, בן אדם, תלמד!
היא לפחות התלבשה.
היא צריכה לדבר איתו בשפה גבוהה. רגע, חשבתי שזה שהוא מ-ק-נא זה חלק מההגדרות שלו... זה רק אני או שהסט הזה היה גם בתאג"ד כמעבדה של האו"מניקים? אני רק מקווה שגילי לא ינסה לעוף וישבור יד... הוא באמת לא רובוט. מי היא? תחכה עד שהיא תשאל אותך "מי אתה".
פיתח תחמנות. הוא לא לבד, הוא בטח יהיה עם ריף. לקח את המטען, יפה.
לא כדאי שיואב יפעיל את כוחו במודיעין. יואב, לא כדאי לך, היא לא אוהבת אנשי צבאי מפחידים כמוך.
צא לדרך יואב אומר, ריף...
יואב, יורב, יותם, יו-יו, הכול זהה.
זה נשמע שיש למישהו יום הולדת והיא מאחלת לו מזל טוב. מאיפה התמונה, אגב?
לאן נסעת תרתי משמע?
לאט לאט יוצא ליואב הגבעון. ולאיתן לא יוצאים דברים טובים. ה-17 במאי זה יום האנטי-נינט הבין לאומי, חוגגים לשירי מימון יום הולדת ומביאים אויבי נינט מכל הזמנים, מהסילברים עד לקרין קורן. הוא לא קנה!
איזה באסה זה שאתם משחקים פורצים, איזה באסה. זהו הבלש הנודע ש'. וזהו העוזר של שלמה. לא טוב, גילי. הם פאקינג מפינוקיו. הם גם נראים כאלה. אולי תזמינו אותו לקציפת ביצים עם נגיעות וניל על מצע ביסקוט בציפוי שוקולד עדין? קרמבו, זה שכבר לא מכינים.
כן, מנצלים את התחמן. חוסן!
הם קורעים אותי. תיזהרו או שיביאו לכם את CSI לוד!