שוב פעם אתה?! לא נמאס לך אחרי שוברי גלים?! אבל זה לא עבד לך עם עלמה, נכון?! אז למה אתה שוב מנסה?! שפך.
הרס חצי כפר.
חכה לאבא או שהוא יירה בך. רוני דניאל? איך כולם יודעים על פרויקט סודי? צ'יראשי? תיזהרי, גברת. איפה הימים של נופר המזכירה...
עוזי גילמן? קרוב של דודו? בשיח. נאה מאוד.
עכשיו תשאלו אותו מה זה קריוקי. או שיפרשן לי את העלילה של שוברי גלים... לשוטר קוראים דניאל פלוינסקי.
שוטרת מוזרה. זה לא הקול שלה. מה סיוון? התגית אומרת אחרת... הגילמנים האלה. והנה הסרטון.
חמודה תמנה. איך היה היום שלך? ירית בחתונה היום? חוסן לא צריך ללמוד היסטוריה, חוסן עושה היסטוריה! ותיזהר מאבא שלך, חוסן, האיש מפחיד.
קודם זה היה לווייתן זועם. זה הקוד של סבא טוביה. לא של צוקית, מסתבר. הוא מסבך את העניינים.
אי אפשר להחזיר את נעמי שחר לכלא!
חוסן, מניסיון... אבא שלך... פחות עם נשים. כן, יצא לו עם מישהי מהממת, אבל אני צריך להסביר על נועה שחר?
לזמר על... מאיפה השירים האלה?!
מה הם בסיקסטיז? הם לא יאמינו לפתח תקווה. אתה עשית טעות עם עלמה. הוא לא יכול למחוק את הסרטון? בדיוק, חבר גילי... ניסיתי להסביר.
חוסן, אם הוא מציע לך לחטוף אותה ואת אימא שלה ולאיים עליהן ברובה... שקט, קלואי. אה, נטע. אברהם לא מהימים של טילי נ"ט. הוא בימים של הרובים.
זהירות עם העיטושים. ילדה חכמה, חבר גילי. הוא מוחק את העבר...
ומחר בבוקר אתה תתחפש לאישה ותשיר עם אחותך שתתחפש לגבר.
אני לא מבין, הוא לא בודק את הציונים של הילדים שלו, גבעון כספי? ילדה מתוחכמת.
ליוטיוב? למה? המעדר... אוקיי... אדוני השוטר, תחזור לשוברי גלים. לפחות שם יצאת גיבור. לא הגיוני, אבל גיבור. למה כתוב לו על התג דניאל פלוינסקי?!
מונטאז'!
בסדר, מצד שני תמיד יש לו את שרה.
הוא מתחיל לחשוב בעצמו... הוא גם מתחיל לדבר נורמלי... והיא היום ריף היפה יותר מתמיד. שמדברת בצורה מוזרה, למה היא חייבת להשתמש בביטויים מדויקים?! בפרק ביום ראשון היא בטח תגיד "אני צריכה דגם מתקדם יותר ממך"... סוסים זה של שירה! וריף יפהפייה.
איזה כיף לאברהם עם המכונית שלו. פחות בגלל ריף. לפופית הבטטה!!!!!!!!!!!!!!
גם טלי אורן רואה בובספוג. היא מאוד הזדהתה עם סקווידוויד ובגלל זה הפכה לטובה בפסטיגל.
כל פעם חבר גילי שוכחת את זה? נו, אבל למה...
חבר'ה, הוא יירה בכם. חוסן לא רוצה צה"ל! חוסן רוצה רק פלמ"ח! ורק עכשיו קלטתי... ריף לא מתחמקת מצוקים, נכון? צוק צוקרברג, צוקית... והיא עדיין לא מבינה מה יש בקצה ההר מעל התהום, נכון?! צוקית תשיג את חוסן, נראה לי. חוסן, בחייך. תמיד נותן לרגשות להרוס הכול. הוא יירה בכם... ריף גם מאוד אוהבת רקדנים. השני שלה כבר! בציר קצת מוזר.
בעיקר להתרחק מיואב גוטמן, הלא הוא גבעון. צאו לדרך הוא בטח אמר. גם בגאליס הוא אמר. גם ליואב יש גרסה פחות טובה של הרובוט שלו, היא נקראת גל אמיתי.
אברהם כזה מצחיק כערס... כבר הפך לצבר כמו אורי. נראה לי שחוסן והחבר'ה יחטפו.