למה חוגגים שם? ארורים תהיו, בני סילבר!!!!!!!!!!!!!!
אף פעם לא אהבתי את הנרי דוד. מעולם לא. הוא גם היה עם גאיה טראוב תקופה. שקט הדס.
מול? לא משנה... מעניין אם הוא יגלה את הרגשות של עצמו. ואולי שי האמיתי יבוא ואז נעשה את מה שתמיד עושים בסדרות אורי גרוסיות... דואט עם עצמך! אבל למה לא גילינו יותר על נטע, הכביכול דיסלקטית שפתאום הפכה להיות חברה של גילי? ברור שהגנרל הפסיכופת יודע הכול. משפחת סילבר...
זה בטח קשה לתכנת את המסירה ככה. והנה יוסי שוב בתסביכים, אתמול התחלתי תנוחי, לראות את חנה שמנה שוב ובתפקיד של נעמי מבלבל אותי. כי מסתבר שאני שכחתי שיש גם לוויתן זועם.
יש סוללת גיבוי?
הם לא כאלו טובים בתכנות, מסתבר. לא באמת.
אז למה באמת הוא עזב?
צוקית, את לא צריכה לוותר על כל כך הרבה דברים... בטח לא על הג'ינס. רגע! אבל למה ריף צריכה ממך איברים? היא מושלמת. זה נראה כאילו הדביקו את הראש של מיה על תמונה. נכון, צוקית.
הנרי דוד באמת נשמע לפעמים רובוט... משפחת סילבר. לעזאזל. מתוחכמים מדי. למה נתקעה לה ה-ר'? אליוט, אתם הסילברים צריכים להסביר לי איך אריאל חי!
הג'ינס הכי חשוב, צוקית. איך יעבוד ה... העניין של ה... הזה... בלילה... ריף תמיד נראית עייפה אך יפהפייה.
איתן היה צריך לעבור טקס הרחקת מולי מהראש.
ריף, תשלימי פרקים.
מתי הם יתנשקו?
ריף לא משפחה. ריף יפהפייה. לפופית הבטטה? אבל הפופ סטאר האישי שלך זאת נועה. אה, כן, שכחתי מהשיר הזה.
אבל מהו שלב ההסכמה ולמה לא שוכרים בשביל זה תסריטאי מקצועי? אה, בעצם אורי גרוס זה בלגנים ואי עמידה בלו"ז. על מה הוא חותם שם בכלל? אוי שיט. נראה לי משהו לא טוב קורה. אבל זה אפשרי בכלל שהוא יאשר לעצמו? הוא הרובוט...
זהירות, תמרה וייס! הוא עושה לך רני בפרק הראשון! גרסה חדשה לגמרי. שיט. לא טוב. חוסן יציל אותם, מה?
אוקיי, או שאיתן יציל אותם. גם אפשר. אבל למה הוא בורח רחוק כל כך?! האידיוט. כאן ייכנס חוסן.