PPS- פרק 26- לא אמיתי

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה אחרי שהכול התפוצץ?

האם ריף תסלח לגילי?

האם צוקית תסלח לחוסן?

ומה לגבי אליוט, יואב ושי? האם הם יעשו משהו בנושא?

YossihNew

Well-known member
אברהם יודע לשחק את חוסן יפה. וצוקית נהדרת. וריף מהממת. ומאמינה מהר מדי, אבל לכו תדעו אחרי אבא עם סוכן מוסד.

חוסן מדבר כמו נחש. וריף יפה. ועצובה. ובוכה.

ואם שי הוא מרגל? מרגל מטעם אליוט?

צעצוע של גילי. היו נחוצים כל הפלאשבקים? חוסן עם חיוך מעצבן. ריף, הרגע שאלת אותו אז איך את לא רוצה לשמוע? הסדרה הזאת היא הסדרה של ריף. כן, זה משהו אירוני. כמו משהו אירוני של נועה ושחר.

הוא בדרך הביתה. או שהיא בדרך. מסכנה. פתח תקווה, ריף, לא הבנת? זה שם קוד. ריף, את לא סתומה.

צוקית תמיד יודעת לצאת על חוסן.

בונים אקסיות מטורפות. מוזר לגמרי. כן, היא חולה. חולה מאוד לאחר איבוד הזיכרון שלה מהירייה. תראו, הפריים בו ריף אומרת "כמה בת מזל ילדה אחת יכולה להיות" יכול להפוך ל-Meme. בעצם אני כבר אהפוך אותו ל-Meme. אני לא ממוקד במשחק של ריף. יש לה פרצוף מסותת של יצירת אומנות. לעזאזל, היא מאשימה את מרגי בהיותו רובוט?! ומה את?! היופי שלך אנושי?! את לא אנושית בכלל, את כליל השלמות! אוקיי, בסדר, שירה גם.

כן, היא יודעת. ולא לשכוח שיש גם לווייתן זועם. גילי, אני מבין ששוב שיחקו לך בהגדרות...

כן, זה כן.

שתי מילים... גרגיר תירס! אה... לווייתן זועם! לא, את התכוונת קלאודיו פורפאבור. מה שהרצליה אמרה קצת דומה לסלוגן של חייל העתיד...

אוף, ריף. גם רובוטים את ממיסה. ריף פשוט לא יכולה עם תוכנות. היא יכולה לשלוט בהן בעצמה. אז מה הטעם בזה? בעצם, אם הם יהיו ביחד, איך יעבוד העניין של ה... ה... זה... מה יש לו שם?

צוקית החכמה.

חברה חברה.

מה הוא עושה?

ריף?

איפה היא?

לא, גילי, לא!!!!!!!!!!​

למעלה