איזו עלילה מופרכת. איפה העלילות הנורמליות עם המזוודות שהנאצים המציאו?
די לקרוא לה צוק!!!!!!!!!!!!!!!! ההורים לא בחוג בימוי וחוג העלאת סרטוני כושר?
גילי התפתח מאוד.
חוסן עכשיו יהיה מטורף.
מסכנה ריף.
הרטיבות הגבירה את השחצנות ויפה למרגי. גן נעול שוב? חשמל זורם בכפות ידיך? נו, די, איזה הכוכב הבא... הוא נראה לכם הכוכב הבא? אני עד היום לא מבין, מולי הלחינה את השיר הזה כפרסומת עבור ה-PPS? כי זה ממש מוזר אם כן. וגם שהן שרות את זה. מוזר. וגם שמרגי ממש מפורק, בעיה. ריף, נו, זה כמו עם ליבי עומר.
עליו עובר משהו? את כנראה לא מבינה את הבימוי של אבא. לא, המובים בריקוד זה טבעי לגמרי.
אז למה השתטיתם עם השיר המטומטם?
הוא לא במשוב משעולי לב ב-2020. הוא בחוות שיבולים ב-1946. היי, את לא תרדי על סדרה של אבא!!!!!!!!!!! זה מאוד לא יפה, צוקית!
הרצליה יכולה למשוך זמן.
אני חושב שהבעיה היא הדס. ביוטקס עסוקים, אין להם שום דבר ביד כי היד של הבעלים קטנה מדי.
פאודה עם רונה לי שמעונה לי? וואו. רגע, היא התקדמה ל... זה דבר ממש לא יפה! אבל מצד שני ריף לא בדיוק רואה פאודה, היא לא התחברה לאזרחית ההיא שחטפו.
חוסן באמת קצת נשמע מטורף. מצד שני, לצוקית יש חיים יותר מופרכים. אימא שלה זאת אימא של ארתור, חברים.
אולי תפעילי קשרים אצל בן הדוד שלך, הגנרל המטורף?
מה יש מתחת ל... ריף, אבל מה את מבינה בפאודה? איזו חמודה וייצוגית ריף.
סליחה? את פורצת למערכת של בן הדוד גבעון?!
מה אתה עושה... בן אדם מטורף אחד...
מסכן חוסן. מרגנית זה שם? התגנב כמו בפלמ"ח.
בריא ושלם.
מה יקרה כשאבא של גילי יבוא כאקס זועם אמיתי למולי?
אין כלום מעניין. הוא מנסה להרגיש אותו. קטיפת רימונים! חוסן רגיל לכאלו דברים. לא תל"ם, תל"ם זאת תנועה אחרת לגמרי, למרות שאף אחת מהן לא תהיה בכנסת הבאה.
מי עשה לך עוול? שי... הלא הוא הנרי דוד. למרות שאני חושב שמולי עשתה כמו גאיה טראוב, והעדיפה את רן על פני הנרי.
תכף שוב תקצור בפלמ"ח.
נו, שיציל חיים.
חמודים אלה. דודה שלה זאת... רגע, אין לי מושג מי דודה שלה. האוטו?
שקט הדס. אנחנו לא צריכים לדעת שסטיבן יד קטנה מתקדם יותר מאיתנו.
מה ראית, חוסן? ברור.
צוק... צוקית?! מה ל... אוקיי, הופתעתי... רגע! אבל אם את אחיינית שלה, והיא בת דודה שלו, והוא אבא שלו, למה זה הופך אתכם?!