PPS- פרק 12- הזוג הזה

YossihNew

Well-known member
אז איך נתאושש מהנשיקה המהפנטת של הזוג שהוא לא בדיוק הזוג הזה?

איך חוסן יתאושש מזה (ועם מי)?

מה עם נשף הכפר של יואב?

ומה מולי תגיד על הזוגיות החדשה?

YossihNew

Well-known member
הרצליה, היא פחות פסיכולוגית מבתיה קשקש סנפיר!

המון זז. ההתנשמות החמודה של ריף. שדרך אגב, הפירוש שלה הוא "תאכלי אבק, נועה!". רק ריף יצור מושלם. מה זה פה, השמינייה?! אה, זה "תאכל אבק, תובל"! ברור.

נשבע שאת השאלה על הזוג הזה כתבתי לפני שראיתי מה השם של הפרק. אתה לא קלאודיו!

הבת שלה השתגעה ובטוחה לגמרי שהיא גרגיר תירס קטן בתוך קופסה. קרן קורעת אותי. היא ענקית.

הוא עסוק, מולי! עסוק כמו שהיית עם זוהר! אה, אין קליטה! ברור, זה גם בא לרדת על תובל ונועה, ריף ממש מככבת היום בירידות. אין פרק כזה. אין פרק כזה, בדקתי. מרגנית זה שם? אני יודע שזה כפיל עושה את הסלטות.

היי, היי, את לא יכולה להשוות אותה לשרון סילבר! את שופכת את דמה! אולי גבעון... אה, יואב... לא, אני לא מוכן לזה. בכלל.

לא, הוא פה. והוא ממש אנושי.

מהפנטת? עוד פעם, זאת בתיה קשקש סנפיר, לא היא.

מה צוק?! גם אתה נגד כפולה היום?! צוקית ממש חמודה. הם יהיו ממש חמודים. רק להיזהר עליה, היא נכדה של מלך ואבא שלה יכול למחוק לך את הסצנות. אסטרואיד, עכשיו אתה יורד על דילן?! בחייך, חוסן.

הכול מצוין, ריף, בואו, איך לא יהיה בסדר. זה צליל יפה מאוד. לא, בעברית, בעברית זה שונית אלמוגים. ביי, קלאודיו מזויף.

מי, אני מנחש מי... ולמה אליוט נשמעת לי כמו גיתית פישר? רגע, איזה ליבי? לי או ליבי? אה, ברור עכשיו שככה יגלו.

למדו שיר, אולי את מכירה. כן, נכון, את מכירה את השיר הרבה יותר מדי טוב, דודה מולי. קצת יצא לך מהאוזניים.

חוסן כועס כי PPS חבר טוב של אורי הפלמ"חניק. אבל יש משהו בדבריו.

הסוג הזה או הזוג הזה?

לשחרר ממנה ולעבור לצוקית.

זאת ההשפעה של ריף. הוא התמכר לנשק בנות.

ריף כן שווה, צוקית. אבל חמודה צוקית.

כן, קרה בסוף. מטריד את מולי יותר מדי שהכול בסדר.

כן, היא מאוהבת. לא הבנתי, "לשכב על מיטה" זה סמל לזה שאתה שמח במושב?

הוא לא אדם. וגם לא גן נעול.

משהו בזה מפחיד אותי... בעיקר בבציר שר עם גבס.

מה זה משנה מה ואיך ולמה? היי, לא יפה! ממש לא!

לא, הוא לא טוב. אבל שמעתי שיואב נהדר. לא, יואב, מי אוהב את זה?! מי מעריץ את הזמר בכלל?!

...אני. אני מעריץ אותו. אברהם שר את הזוג הזה. בשביל זה הייתי צריך לקום בבוקר. אבל זה הסולו שלו!!!!!!!!!!!!!!!! אבל גם את שלווה לקחת לו!!!!!!!!!!!!!!!! אבל קלוד, שיקמה לא... לא... השיר. על ריף. לא על נועה. נועה בטח כועסת בבית. קיצצתם לפני ה"ל-ק-נא"?!

טוב, חוסן מקנא.

אבל למה ריף סתם נמצאת שם כמו לולב? היא קישוט!

אתם לא הזוג הזה? לא? מה צוקית מתכננת?

שוב התה של מולי... כן, את מכירה.

חוסן, תירגע.

כן, מולי. בדיוק. סילבר!!!!!!!!!!!!! ברור!!!!!!!!!!!!!!!!! הכול ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!

צוקית, למדת מריף משהו... ועכשיו מתחילים.​

למעלה