אליוט מפחידה אותי... הגבות, הגבות האלה! אבל זה גם אצל אושרי כהן.
ריף פחות מתרשמת מהרגליים, יותר מה... שאר הגוף. הכתפיים.
היא לא יודעת, אליוט. מפחידה קצת.
יותר כיף. בפתח תקווה אין ריף מהממת... אולי נועה דיין יש, אבל לכו תדעו. חוסן, צוקית נכנסת לעלילה... צוקית לא ניצבת!
ראית את הטירוף, מולי? איש צבא מפחיד! זה כמו יותם!
פרסומת הזהב זה רק יואב.
מפתיעה, מרגנית! לריף לא אכפת. בציר לא קלט...
קרן צור עושה את זה נהדר.
ריף, יחשבו שאת מעתיקה... אבל לא משנה. פתח תקווה זה ה... העתיד, כזה.
היא הייתה נלחצת יותר אם היית אומר לה שהיא שולחת אותו לעשות דואט בלהקה צבאית. איש צבא מטורף, עזוב אותה!
איזה כיף לו שאת איתו בכיתה. ריף, שמעת גאון, ישר נזכרת ב... שוב פעם בתובל?! גברת, אני צריך להסביר לך מה יש בקצה ההר, מעל התהום?! לא עברנו את השיעור הזה כבר לפני שלוש שנים?! זה לא היה תובל! שהוא גם גאון, יש לציין.
עכשיו יש שני גילי ואנחנו נצטרך להתמודד עם תקצירים כמו "גילי אומרת לגילי שגילי הוא לא גילי".
צוקית כל כך מאוהבת בחוסן.
תהיה אהבל, אהבל.
ריף, את פשוט מטריפה אנשים. אבל בציר טיפש בלי מוח. צוקית קורעת. הם כבדים, כבדים, יא נכדה של מלך.
אולי הוא הפך לקצת יותר מדי טיפש. שירי רחל, שירים יפים. עוד פעם צוק-רמן, תמיד צוקים יש לה בראש.
מובטלת בחל"ת. איך רואים את אורי. הדס! לא את!
איזה יפה הנוף, כן. נוף מאוד ספציפי. נוף שמאוד יפה בעיניי. אוי, רגע, ריף, בנושא השיר הזה... פשוט, דודה מולי מכירה את השיר ממש ממש יפה... שרה אותו המון. שיר על הרומן של רחל עם זלמן שז"ר, לימים נשיא המדינה. הוא הגן הנעול שלה!
ושכחת שיש גם לווייתן זועם! ושכחתם שיש גם גבעון כספי מפחיד ברקע.
יותר אנושי. על יחסים עם נשיא לעתיד... היא לא מכירה אותו כי הוא זר. שז"ר. זלמן רובשוב. מצד שני, אני דובק בניתוח אחר. מזווית אחרת, יש הטוענים שהשיר מדבר על חיילת דתייה שמסרבת לגעת בבן זוגה החתיך ההורס. תוך כדי הם יוצאים למסע בבסיסי צה"ל ומתקרבים לאט, וגם חופרים לכל המדינה על השיר. ריף, בא לי להתקרב.
הנה, בבקשה, דוגמה חיה לגן נעול. לגישה שלי על החיילת הדתייה. יופי, מולדת, נורא חכם ללכת לגנרל המטורף. כאילו הוא לא יירה בך בסוף. יום דבש! אה, זה לא פה.
גם על המוני מעריצי השיר שלנו שחושבים שאת גרועה על לא שום עוול בכפך. ממש כמו דודה מולי בשעתה. אפשר לשיר לאיתן "יא נעול, אתה תמיד תהיה פה, אופציה ב', אופציה ב'"... גם בדיחות גבות, גם גן נעול... מה עוד אפשר לבקש? תתרגלי לשיר ככה ליד אנשים כי זה הפורמט, ריף. מרגי, הורדת.
הקלאודיואים של היום, מה יש להם? איזו מסכנה חנה שהיא מחזיקה את כל הכוסות. רגע, גם לך יש כוחות פרוז'קטור של מליפיקים? היא חיכתה. ואתה זרקת את ההזדמנות! בוש לך! זאת ריף!
חמודים. אבל מה נועה תגיד? ולמה המצלמה מסתובבת כאילו הם זוהר ונינט?
יואב מתחפש יותר יפה.
כן, היו לה פסיכולוגיות והיא הייתה קצת פסיכופתית. שמעתם על בתיה... קשקש... סנפיר... ליפסקין?