PowerWall

rune7

New member
PowerWall

נתקלתי בשפיים בנציגים של חברה המציעה לבנות בשיטת PowerWall. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ או לשלול?

Dfengshui

New member
מכירה

וקיבלנו הצעת מחיר. השיטה נשמעת לי מאוד מוצלחת, להבנה המינימלית שלי. יש את כל יתרונות הבטון (חוזק) בלי החסרונות (בידוד ואיטום). הבעיות שאני רואה כרגע - 1. אין להם עדיין תו תקן בישראל. 2. אין להם שום ניסיון בארץ. במילים אחרות, אתה / אני נהיה שפני הניסיון. חוץ מזה, משהו לא מסתדר לי עם החברה הזו. הם מאוד נחמדים ומשתדלים, אבל כאילו מנותקים מעולם הבניה. למשל - קיבלנו מהם הצעת מחיר מאוד יקרה (סדר גודל של פי 2 מהצעות מקבילות). לאחר שדיברנו על כך, הם נתנו הצעת מחיר שניה שצנחה במפתיע לחצי מהראשונה, ואני לא רואה הבדל דרמטי בתוך ההצעות. מאיפה נבע ההבדל? לא ברור לי. חוץ מזה, הם עובדים במנטליות של קבלן שבונה שכונות מגורים. למשל, ההצעה שלהם כללה "נקודות חשמל - עד 140". או "אינסטלציה - עד 3 נקודות ביוב". אז בשביל מה סיפקתי כתב כמויות מדויק? בשורה התחתונה - אולי זה סתם לא מדויק ולא נכון, אולי הם חברה אמינה וטובה וסתם נפלתי על איש מכירות חדש, אבל הם לא הציגו את עצמם כאמינים מספיק או מבינים מספיק. פשוט התייאשתי ולא חזרתי להבהרות נוספות.

THE UNDER TAKER

New member
נכון להיום, עבור הבונה הפרטי

אין תחליף רציני לבניה בבלוקים . מבחינת ערך הנכס לאחר הבניה ופשטות הבניה .

למעלה