powerwall אם אפשר לקבל מידע לגבי השיטה זו www.powerwall.co.il האם השיטה זו מצליחה ואמינה תודה
G gabby011 New member 17/3/08 #1 powerwall אם אפשר לקבל מידע לגבי השיטה זו www.powerwall.co.il האם השיטה זו מצליחה ואמינה תודה
צ צימעס New member 17/3/08 #2 אתה יכול להסביר מה זה? מעצבנים אותי אתרים (ומאמרים, ופרסומות, ואנשים) שכותבים המון משפטים נוסח "זו השיטה שאתם רוצים" לפני שמסבירים לי מהי.
אתה יכול להסביר מה זה? מעצבנים אותי אתרים (ומאמרים, ופרסומות, ואנשים) שכותבים המון משפטים נוסח "זו השיטה שאתם רוצים" לפני שמסבירים לי מהי.
מ מאקורן New member 17/3/08 #3 בסריקה מהירה ורפרוף על האתר נראה כי קיימת בעיית בידוד לא פשוטה. שים לב גם לעובדה כי אין תמונות של בתים עם יותר מ - 2 קומות... הייתי חושב מדוע. בכל מקרה אין לשלול את צורת הבניה לאחר שקילת כל היתרונות והחסרונות. החסרון העיקרי - האם מישהו יקנה את הבית ממך לפחות במחיר בו בנית?
בסריקה מהירה ורפרוף על האתר נראה כי קיימת בעיית בידוד לא פשוטה. שים לב גם לעובדה כי אין תמונות של בתים עם יותר מ - 2 קומות... הייתי חושב מדוע. בכל מקרה אין לשלול את צורת הבניה לאחר שקילת כל היתרונות והחסרונות. החסרון העיקרי - האם מישהו יקנה את הבית ממך לפחות במחיר בו בנית?