רק המלצה להמשך הדירוג חברים, יש פה את כל הרוסטרים לעומק
https://hoopshype.com/lists/2022-23-depth-charts-an-early-look-at-team-rotations/
25. אטלנטה
אני יודע, יש קבוצות זבלה מתחתיהם והיא פה היחידה עם כוכב כלשהו (יאנג) ופוטנציאל רציני כנראה (ריזאשה, ה-R הסופית שקטה טל). אממה, יאנג בעיני הוא לוזינג פלייר. היום בדיוק שמעתי עליהם פודקאסט של זאק לואו, והאורח קווין פלטון אמר ״יכול להיות שיאנג, בגיל 25, סבבה לו לשחק בקבוצה של 38 ניצחונות״. כשאני שיחקתי דקות ספורות למשחק בליגה ב׳ בכל פעם שעליתי לפרקט הייתי בטוח שזה המשחק שאני דופק בו 6 שלשות (גם בעונה האחרונה שלי, שלא נראה לי קלעתי 6 שלשות כל העונה (גם הייתי פצוע חוץ מגרוע)). בקיצור, אם זה מה שפרשן חושב על טריי יאנג, בעקבות ההתנהגות (אין פירוש טוב ל-demeanor), אז כנראה שהאמת אפילו יותר גרועה. חוץ מזה, הדראפט הבא נראה חזק, ולא נראה לי שלהוקס (או לכל קבוצה בשמיניה הזו) יש על מה לשחק מעבר ללקוות לבחור גבוה... עם היסטוריית הפציעות בקבוצה הזו (האנטר, קאפלה, יאנג עצמו). אני אוהב את בוגדנוביץ׳ אבל הוא עוד חודש בן 32 וכבר בשנה שעברה ראינו דעיכה אתלטית שתקשה עליו מאוד (יש לזכור שהוא מעולם לא היה אתלט טוב כמו ג׳ינובילי לדוגמא). השחקנים היחידים שאני אוהב בקבוצה הזו הם אלה שהגיעו בטרייד מהפליקנס, לארי נאנס (ווינינג פלייר, די בטוח שהוא יאבד ברוטציית הסנטרים מול קאפלה ואוקונגו) ודייסון דניאלס שהוא צעיר, ועוד לא למד את סודות הליגה, ולכן אני לא חושב שיעשה אימפקט.
24. טורונטו
הקבוצה הכי אפורה בליגה. יכול להיות שינצחו יותר ממה שנחזה לה, ולאף אחד בכל זאת לא יהיה אכפת חוץ מהפקסיטני עם הטורבאן. בשנתיים האחרונות, מעבר ללתת לסקוטי בארנס מקסימום (הבנאדם לא כוכב), הם עמלו קשה על לעשות טרייד בשביל ולשלם כמעט 58 מליון דולר לעונה לשני הגארדים מהספסל של הניקס - בארט וקוויקלי. עוד 20 מליון דולר ליאקוב פואלטל (חוטב עצים גנרי), ואת החמישיה ישלים אחד מהסטרץ׳ ביגז - אוליניק (מבוגר ובקושי קופץ) או כריס בושה (בושה). היו להם שני ווינינג פליירס, אחד זה טרנט ג׳וניור שברח משם בשביל מינימום בבאקס (הרוויח בעונה החולפת איזה 15 מליון אם אני זוכר נכון), וברוס בראון, שלא נראה לי שהוא יביא לחור הזה את אותן האנרגיות ששיחקו תפקיד כזה חשוב באליפות של הנאגטס. יאק.
23. דטרויט
עוד קבוצה מטומטמת ונטולת כישרון, והיא פה לפני שתי האחרות, כי בעונה עם דראפט חזק שצריך להפסיד, היא גם את זה לא תצליח לעשות מספיק טוב. רוטציית סנטרים של ג׳יילן דורן (4.5 מליון), פול ריד (7.7 מליון) ואייזיה סטיוארט (15 מליון) מוכיחה שהקבוצה הזו עושה הכל הפוך ומשלמת יותר למי שמשחק פחות. טוביאס האריס שדד אותם ב-25 מליון דולר והוא מספר ה-4 היחידי בקבוצה. לטובי יש את הסייז לשחק בעמדה הזו, אבל הוא די רך ולא כזה טוב וגם הוא במורד הקריירה. בגארדים יש הרבה כשרון (קייד, אייבי, אוסאר תומפסון, ואפילו מרכוס סאסר הוא פוטנציאל), ותוסיפו אליהם שני קלעים בדמות ביזלי והארדוואי ותקבלו קבוצה שיכולה לנצח בטעות אם מישהו מתחמם. פונטקיו עשה מלא נקודות זבל מכל החורים שיש בקבוצה הזו וצפוי לעשות זאת גם השנה. בקיצור, בוחרים 10 בדראפט הקרוב.
<========= סוף הקקי ============>
22. פורטלנד
איך הם לא בקקי?
שאלה טובה. בגדול, הם מרחק טרייד אחד מלחזור לקקי כדי לבחור גבוה בדראפט. לבינתיים, נראה לי שגם יש שם הרבה שחקנים שיש להם מה להפסיד. חוץ מג׳ראמי גראנט שהבטיח הרבה כסף לשנים הבאות, אייטון, סיימונס, ת׳ייבול וטיימלורד חתומים רק לשנתיים הקרובות, וכולם צריכים לעבוד בשביל החוזה הבא. האם הם יתחילו השנה או שנה הבאה זה מעניין. בכל מקרה, דני הוא ווינינג פלייר. שיידן שארפ - השמיים הם הגבול, והוא מעדיף לעוף שם עם פרצוף של דרוזן ולא פרצוף של ג׳יי אר סמית׳... סקוט הנדרסון חייב לתת עונה טובה אחרי עונת רוקי מאכזבת (אבל עם ניצוצות). יש להם דילמה לגבי החמישיה, כי אייטון, גראנט ודני הם באנקר. סיימונס, סקוט ושארפ ראויים, והשאלה היא האם מעלים את סיימונס (מרוויח הכי הרבה בגארדים) ברכז, ואת סקוט מהספסל, או שמא ללכת עם סקוט וסיימונס, ולתת לשארפ לחפש את ההזדמנויות מול הספסל של היריבות. אני אישית הייתי מעלה את שארפ בכל מקרה, הוא הפוטנציאל הכי גדול בקבוצה בעיני.
לא לשכוח שהם בחרו סנטר עם פוטנציאל גבוה בדראפט, אם הוא מבשיל מוקדם ומביא ערך במקום בול הוגינג של אייטון, הם בכלל יכולים להצליח יותר. יש כמה קבוצות לפניהן עם סיכונים שיכולים לדרדר אותן.
21. סן אנטוניו ספרס
לא כאלה גרועים מוטי, לא כאלה גרועים. אחרי עונה נוראית בעיקר כי אין רכז, הספרס הנחיתו את כריס פול והצהירו שהם מתכוונים לפתוח איתו. טרה ג׳ונס מהספסל ימלא את שאר הדקות. זה לא כזה נורא ויאפשר להם להפעיל את וומבי ובעיקר להקל עליו ולסדר את המשחק. כריס פול הוא האמא של הווינינג פליירס, לדעתי יהיה לו אימפקט גם השנה. עוד שנת שיפור של וומבניאמה ואלוהים ישמור, אז כמובן שגם אלה יכולים לעשות פלייאין ולו היו במזרח אפילו פלייאוף. הם בחרו עוד פליימייקר בדראפט - סטפון קאסל, ספק הילד הממזר של טים דאנקן - שאפילו מראה ניצוצות קליעה באימונים, מה שהיה אמור להיות חולשה אצלו. זה קצת דורך לדעתי על ג׳רמי סוהאן, אבל הוא מניה שהייתי יורד ממנה בהקדם, אז אולי זה לא נורא. ואסל טוב והאריסון בארנס שהגיע כפילר בטרייד יכול לשמש גם כפילר כאן ולעזור לוומבי עם כל הדברים שהוא עדיין לא עושה, או שפופ לא רוצה שהוא יעשה. אני חושב שבארנס יעלה בחמישיה בעמדה 4. אם קאסל באמת יעלה בחמישיה זה אומר שסוהאן יורד לספסל, לתפקיד שדווקא מתאים לו בעיני, ועם קלדון ג׳ונסון, זאק קולינס, טרה ג׳ונס שדובר עליו כבר ומאלאכי ברנהאם - יש פה 9-10 שחקנים שהם לג׳יט לרוטציה, קצת אמור לחסן את הקבוצה מפני פציעות.
מה שמצחיק, זה שגם אם וומבי נפצע, הספרס יכולים לאפסן את פול ולהידרדר למקום האחרון בליגה בלי למצמץ, ולבחור גבוה בדראפט חזק מאוד. העונה הזו הולכת לכיוון win win של סן אנטוניו.