Power ranking סיבוב רביעי

Rapgamer

Well-known member
אנחנו נכנסים לטווח הפלייאוף כאשר נדרג את הקבוצות ה13-16 בליגה.

שלי:
16. סקראמנטו- החדשות הטובות הן שדרוזן יעזור להם לאסוף עוד כמה ניצחונות בעונה הרגילה ואולי להימנע מהפלייאין. החדשות הפחות טובות שהם עדיין קבוצת סיבוב ראשון קלאסית במערב מבלי שאני מזהה אצלם אפסייד למשהו הרבה יותר מזה.

15. ניו אורלינס- אפרופו אפסייד, לפליקנס יש סגל מפוצץ בכישרון והמון סימני שאלה. קשה לי להתייחס לחשבון שנועם עשה איתם בסיבוב הקודם, זה ברור שיעשו מהלכים נוספים שיעזרו לאזן את הסגל. כנראה אינגרם החוצה ובין השאר סנטר פנימה. יש להם פוטנציאל להיות טופ 10 בעונה טובה של ציון אבל גם דאונסייד של חוסר תפקוד כללי והיררכיה לא ברורה. אז התפשרתי כאן.

14. אורלנדו- קבוצה שתשיג ימבה ניצחונות בעונה הרגילה אבל בפלייאוף היא הכי פחות טובה בטופ 8 המזרחי לדעתי (כולל מיאמי שכבר הודחה). הם צעירים ובמגמת עלייה אבל גם היריבות הישירות שלהם במזרח בסטטוס דומה. שקלתי להוריד אותם עוד קצת בדירוג אבל צריך לקחת בחשבון שבאנקרו וואגנר ימשיכו להשתפר. תקרת הזכוכית שלהם כרגע תלויה בהתקפה ובהתפתחות האישית של שני הנ"ל.

13. פיניקס- שווים יותר מזה כשהם בריאים אבל כמו שראינו בפלייאוף האחרון- כנראה לא הרבה יותר. הסגל הקצר ושאלת הכשירות משאירים אותם בטווח של פוטנציאל התרסקות (כלומר הדחה בפלייאין). מעניין איפה אתם תדרגו אותם.

fatnoam

Active member
נראה לי אתה נמוך מדי על הסאנס, הם היו טובים יותר נניח מגולדן/לייקרס בשנה שעברה, שלא ממש השתפרו. הסאנס כן הוסיפו את מונטה מוריס ומייסון פלאמלי שיעזרו לעשות סדר וקצת לבנות קבוצה מסביב לאינדיבידואלים האלה. דייויד רודי הוא גבוה חזק, אתלטי ואקספלוסיבי - משהו שלא היה להם בכלל בסגל - אז לא יודע אם הוא יזיז את המחט אבל בטח לא עשה אותם גרועים יותר. אני לא זוכר עזיבות משמעותיות שם (אריק גורדון? הוא היה שם לא?) אז כאילו לא מבין איך אפשר להוריד אותם כך.

גם הקינגס באוברול החליפו את בארנס בדרוזן, נראה לי שיפור, אבל אני גם אדבר עליהם בדבוקה הזו. אכתוב פוסט יותר מפורט בערב.

Rapgamer

Well-known member
אני לא התרשמתי שהסאנס היו טובים יותר מהלייקרס. ניצחו 2 יותר בעונה הרגילה, הביכו בפלייאוף, והלייקרס לקחו את הגביע שזה גם משהו. במבחן העין שלי הלייקרס היו טובים יותר.
בעיני שמות כמו מונטה מוריס, פלאמלי, בדומה לאריק גורדון שעזב- לא מזיזים את המחט לשום מקום. הם עדיין תלויים באופן מוחלט בכוכבים ובכשירות שלהם.
בכל מקרה הדבוקה הזאת צפופה מאוד. את הפליקנס דירגת 20 והסאנס אני מבין שנכנסים לטופ 12 שלך, אני לא אופתע אם הפליקנס יסיימו עונה מוצלחת יותר.

fatnoam

Active member
16. גולדן סטייט
וול, אחרי עונה מחורבנת, לא עושה רושם שהבאה תהיה פחות מחורבנת. קליי עזב והוחלף בבאדי הילד, שמצופה לעלות מהספסל אחרי פאג׳מסקי, שהאמת לא התלהבתי עד כדי כך, מצד שני בלוחמים כל שחקן צעיר הוא פוטנציאל מטורף בתקשורת, עד עכשיו זורקים את מוזס מודי בטריידים תמורת שחקן בעל ערך אמיתי. נו שוין. קייל אנדרסון וד׳אנטוני מלטון הם הבאות מצוינות שיתאימו לקבוצה וישתלבו במהרה, אבל עדיין הסגל חלש. אין כלום בחמש, ושדריימונד משחק שם זה כבר לא גיים צ׳יינג׳ר. אין הרבה קלעים טובים מסביב לסטף ובאדי, וכאילו אני רואה רוטציות עם פייטון/גרין/קאמינגה/וויגינס/אנדרסון/לוני/ג׳קסון-דייויס... כל כך הרבה non shooters. איך מהספלאש בראדרס זה מה שנשאר?
לדעתי השנה הם יבינו שחייבים ריבילד.

15. אורלנדו מג׳יק
לא קל, כל בחירה מכאן נהיית קשה. כן אני מעדיף את הקינגס עליהם אבל ממש slightly. הלכו בקיץ על קייסיפי שהוא מצויין לרול שלו שעד עכשיו לא ממש מולא... גארי האריס הנעלם הזה. פאולו ופרנץ ימשיכו לתת את הטון, סאגס ההגנתי והאנרגטי ימשיך להשתפר, ואני מניח שאלה יתנו את הטון. אני מחבב את רוטציית הסנטרים שלהם עם קארטר, מו ואגנר וגוגי ביטאדזה. קארטר נכנס לפריים שלו והוא כבר נראה יותר טוב מהממוצע בשנה שעברה, השניים האחרים צעירים ומביאים דברים שונים למגרש. ג׳ונתן אייזיק יכול לשחק 3-5 בהרכבים מסוימים והוא מאוד ורסטילי. מוזר שכרגע הוא המשתכר הגבוה בקבוצה, מראה כמה הם צעירים. אנטוני בלאק וקול אנטוני יחזקו מאוד מהספסל, קו-ג׳ו יביא נסיון אם נשאר לו דלק במיכל, ובגדול מדובר בקבוצה עם החץ כלפי מעלה, אבל חוסר הנסיון יהיה בעוכריהם.
מזל שהם במזרח, כי במערב הם היו מסתבכים חבל על הזמן.

14. סקרמנטו קינגס
הקינגס קודם כל עשו מהלך קצת מלוכלך עם לשכנע את מאליק המלך מאנק לוותר על כמה דולרים ואז להביא את דמאר דרוזן וה-20 זריקות למשחק שלו על הראש. מצד שני, זה די טוב לקבוצה. עם שני אלה, פוקס וסבוניס (כוכבים בפריים שלהם יש להזכיר, כשמדברים על שמות כמו סטף, דוראנט, ברון, הארדן וליליארד שווה לזכור שכולם בצד הפחות יפה של ה-30) וקיגאן מארי המבטיח (ודי מקיים יש לומר) הקינגס מציגים חמישיה שבסגירת משחק יכולה להתמודד עם כל אחד. אני חושב שדרוזן - שהושמץ כל הקריירה בראפטורס על העניין הזה - יביא להם ווינריות וקלאץ׳. פוקס גם טוב בקלאץ׳. השאלה היא האם הסגל הקצר שלהם יכול להביא אותם באופן קבוע ללהתמודד על ניצחונות בליגה הארוכה, שכן מלבד הנ״ל הספסל שלהם זה פחות או יותר טריי ליילס וקווין הוארטר. זה לא מספיק טוב, ובעיקר פציעות הופכות למשהו מפחיד במיוחד.

13. פניקס סאנס
פייר יובל שכנעת אותי. באתי לתקוע פה את הלייקרס כי באמת אין הצדקה ללנתק אותם מגולדן בדבוקה, אבל עשיתי מן מתמטיקה כזו של אחרי שני הכוכבים האם אני מעדיף את בראד ביל וה-50 מליון שלו על ריבס, האצ׳ימורה ודי-לו (48 מליון ביחד) והגעתי למסקנה שאני מעדיף רק את ריבס על ביל, ומרוויח עוד שני שחקני רוטציה. אז פאק יו פניקס.
מבלי לכתוב יותר מדי, אני חושב שפלאמלי ומוריס באמת יעזרו להם להתגבש כקבוצה, מה שלא ממש היה בשנה שעברה, אבל כמו שיובל כתב, הם לא מזיזים את המחט. גם לא הספסל המוזר הזה של אוקוגי, בול בול ורויס אוניל (נגר).
כן אני רואה את גרייסון אלן אוסף שאריות לעוד עונת קריירה, כי באמת הגרביטציה מסביב לדוראנט ובוקר מפחידה.

Krit123

Well-known member
16. אורלנדו
קייסיפי מצטרף לסאגס בשביל לבנות קו אחורי הגנתי מהטובים בליגה, בתחרות עם דורט/קארוסו והולידיי/ווייט. אהבתי שהם השאירו הרבה מהסגל, הם צפויים להשתפר רוחבית, אני פשוט לא חושב שהם בעמדה להדביק את הצמרת עד שהכוכבים עולים רמה. הם צריכים את וונדל קרטר ליותר משחקים והרכז עדיין שאלה פתוחה.

15. סאקרמנטו
וואלה אני אני הכי בעד הקבוצות "אמצע" האלה, מאוד רוצה שאחת מהן תשבור את הרוטינה של "חייב שחקן טופ 5/10 בשביל לנצח", רק מה? זה פשוט לא קורה. טורנטו של דרוזן/לאורי, הספרס של אולדריג'/דרוזן, שיקאגו של דרוזן/ווץ'/לאבין, ועכשיו סאקרמנטו של פוקס/סאבוניס ו.. דרוזן. אולי הפעם?

14. קליבלנד
אטקינסון מאמן התקפה טוב, ובכל זאת מושכים שם לכיוונים שונים. צריך לראות אותם משחזרים יכולת של עונה רגילה בפלייאוף שבשביל להשתכנע, ודווקא בעבר מול מזרח חלש יותר חשבתי שיש להם סיכוי להפתיע ולהגיע לגמר איזורי.

13. מיאמי
משוחד לגביהם. משכנע את עצמי שהרוקי הסנטר יסייע לעבות את הקו הקדמי ויהיה שילוב טוב באם, והם התחמשו ובכל מיני שחקני האסל ורסטיליים מהדראפט. סיכוי סביר שאחד מהם ישתלב והם מסוכנים מאחרות בבחינת פלייאוף. כמובן שפציעות של באטלר והנפיצות שלו הם פקטור משמעותי, אני משתדל לשלב את השיקול הזה ולא לתת לו להכריע. פחות כיף לדרג בעיקר סביב זה.

fatnoam

Active member
לא חושב שהקאבס פחות טובים מהסאנס והלייקרס

מיאמי הגזמת הכיוון שלהם לטנקקקקק

Rapgamer

Well-known member
מיאמי vs קליבלנד זה ההתלבטות הקלאסית בין יכולת עונה רגילה לפלייאוף.
בעיני ברור שהקאבס קבוצת עונה רגילה טובה יותר, ולדעתי מיאמי מסוכנת יותר בפלייאוף (לפחות במצ'אפים מסוימים). השאלה למה לתת יותר משקל, כנראה שהאיזון הזה אצל טל נוטה יותר לכיוון מסוים מאשר אצלנו.

Krit123

Well-known member
כן. בשלוש שנות מובלי אני הייתי במוד believeland, מפתיע לראות שזה קצת התהפך. כאילו טיר צמוד ואין פערים בין הקבוצות ובכל זאת, הלייקרס עשו גמר איזורי, לסאנס יש כוכבים שעשו ריצות ארוכות מאחורי יכולת אישית, ובינתיים קליבלנד בקושי הצליחה לנצח את אורלנדו. האם היא לוקחת סדרה מול אורלנדו ברימץ' לאחר השדרוג? לא בטוח בכלל.

עוד לגבי מיאמי, אני חושב שבאטלר חכם מדי בשביל לעשות שביתה איטלקית בעונת חוזה תחת ההסכם הקיבוצי החדש. יעשו רעש וכאלה רק שהוא לא יעבור את הגבול. אני לא חושב שהאופי שלהם יאפשר טנקינג מספיק טוב.

Rapgamer

Well-known member
כן. בשלוש שנות מובלי אני הייתי במוד believeland, מפתיע לראות שזה קצת התהפך. כאילו טיר צמוד ואין פערים בין הקבוצות ובכל זאת, הלייקרס עשו גמר איזורי, לסאנס יש כוכבים שעשו ריצות ארוכות מאחורי יכולת אישית, ובינתיים קליבלנד בקושי הצליחה לנצח את אורלנדו. האם היא לוקחת סדרה מול אורלנדו ברימץ' לאחר השדרוג? לא בטוח בכלל.

עוד לגבי מיאמי, אני חושב שבאטלר חכם מדי בשביל לעשות שביתה איטלקית בעונת חוזה תחת ההסכם הקיבוצי החדש. יעשו רעש וכאלה רק שהוא לא יעבור את הגבול. אני לא חושב שהאופי שלהם יאפשר טנקינג מספיק טוב.
כן גם אני לא חושב שטנקינג זה הכיוון. יש מספיק קבוצות פח במזרח שאין למיאמי מה להתחרות איתן לתחתית. אבל כניסה לטופ 6 כן תהיה תחרותית ולדעתי מיאמי לא תשלים את המטרה הזאת. משם הדרך קצרה להדחה בסיבוב הראשון מול יריבה עדיפה.

למעלה