Power Bar for pumpers

לזר

New member
Power Bar for pumpers

המתכון שלפניכם מיועד לנושאי משאבה בלבד טרם יציאה לפעילות גופנית. הוא לא מסוגל להוציא אותכם מהיפו במהירות!!! Power bar נמכר באריזות יקרות ברשתות השיווק והיא בעל אינדקס גליקמי גבוה ומיועד לבריאים. זה עבורינו (לא טייפ 2 בבקשה) אני ניסיתי, בדקתי ונוכחתי לאשר את יכולתו. תוכן: חצי חבילה חמאה חצי כוס דבש הדרים 6 כוסות שיבולת שועל (לא קווקר מהיר) משקית שיבולת שועל זולה כוס אגוזי פקאן מקולפים שבורים גס כף כינמון 25 חציים של שזיפים מיובשים חתוכים. אבקת וניל לפי הטעם - אופציה בישול: לחממם 300 מעלות את התנור ולהמיס את החמאה והדבש בתבנית רחבה בערך שתי דקות. לערבב בכלי גדול את כל החומרים ביחד פרט לשזיפים. להוסיף את התערובת על הדבש והחמאה ולדאוג לכסות את כל הרכיבים עם הדבש והחמאה היטב. לאפות בערך 25 דקות, מבלי לשרוף את האגוזים (אני אוהב אגוזים שרופים קצת). כדי להצליח בזאת, צריך לשלוף את התבנית מהתנור כל 5 דקות ולערבב. לבסוף התוצאה היא כזאת שאפשר להעביר עם כף לכוס ולאכול. מומלץ להוסיף חלב או יוגורט. לאחר שמסיימים, יש להוסיף את השזיפים ולתת להתקרר. לא חייבים מקרר לשמירת המזון המשובח הזה. בצועים: 18 מנות של חצי כוס אינדקס גליקמי 54 בלבד. קלוריות 220 לכל מנה של חצי כוס שומן 9 גרם פחמימות 33 גרם סיבים 4 גרם הערה: כולם צעקו עלי: מה אתה עושה? למה כל כך הרבה? לידיעתכם, זה נגמר כבר...כולם אכלו עם עיניים.. בתאבון

לזר

New member
שלום שוש

תודה וברוכה הנמצאת! יש כאן המון נוער נחמד. הצטרפתי, כי ראיתי באחד הדפים שציטטת אותי בנושא האוכל של הסוכרתי בדם. יום נעים לך ולכולם

slightly

New member
היי לזר ברוך הבא

יש כאן גם "לא נוער" נחמד.
שמחים שהצטרפת.

לזר

New member
שלום slightly

גם שמך היפה זכור לי. תודה גם לך וברוכה הנמצאת. לזר

10shosh

New member
אני תמיד אוהבת לצטט עצות

טובות
אני מקווה שתישאר כאן הנוער כפי שאתה מכנה אותנו(למרות שהגילאים כאן נעים בין 14 (נכון חן?) לבין ~60, אבל כולם צעירים בנפשם...) יהנו מאד מניסיונך הרב הוידע הנרחב שלך

10shosh

New member
נ.ב

אני מתנצלת על שסיווגתי אותך כמקור של אתר מ-טוק אבל משם אני "מכירה" אותך לאתר שלך נכנסתי רק מהפניות שלך
על אחת כמה וכמה אני צריכה יותר להתנצל שלא ציטטתי אותך בשמך המלא אז אנא קבל את התצלותי המלאה לפני כל הפורום אבל כול-כך התלהבתי מהמתכון שלך שהיתי חייבת להפיץ אותו (ובכל זאת הפנתי למקור - שאני ראיתי כמקור -אז אני מקווה שאתה לא כועס
) בכל מקרה אנא ראה את התשובה שלי אליך לשאלה על ממתיקים מלכותיים והריון שבת שלום שוש

לזר

New member
באמת אין על מה להתנצל

רציתי לבשל לך אורז עם ש´אנה דל. אני יודע שאת בהריון וזה יכול להיות פינוק. את אוהבת אורז? יש לך את הקטניה הזו ש´אנה דל?

10shosh

New member
אני מאד אוהבת אורז

את הש´אנה דל מעולם לא ניסיתי מה היתרונות שלו ואיפה מוצאים אותו ?

לזר

New member
Chana Dal

היי שוש, הש´אנה דל הוא קטניה הודית פחמימתית, בעלת אינדקס גליקמי נמוך ביותר. אפשר למצוא אותה בחנויות הטבע בבעלות הודית, באשדוד ורמלה. אני קונה אותה בבאר-שבע בחנות טבע בבעלות הודים. צבע צהוב, חציי עדשים גודל פיסי. תרגום לעברית חציי חומוס. אם תשיגי אותה, ארשום לך מתכון לשילוב עם אורז. כל טוב

לזר

New member
הקייץ הזה

מוקדש לבישולים, לכן אני נלהב מהנושא. בקייץ שעבר חקרתי את המשאבה, האינסולין והטיפול בטייפ 1. הקייץ הבא טיפול בטייפ 2. נראה...

10shosh

New member
לאשדוד ורמלה אני לא הגיע

בטח לא עכשיו אבל אם יש המלצות לבישולים אחרים (במיוחד כאלה לימי הקיץ החמים שחלא דורשים מאמץ גדול) אני אשמח אמרו לי שזרעי פשתן זה טוב אתה יודע משהו על זה?

לזר

New member
זרעי פשטן

הם בעלי אינדקס גליקמי נמוך מאוד ופנטסטיים לסוכרתיים. למשל, אני נוהג לאכול אותם בתוך הלחם הכהה שאני קונה מדי פעם. הנציג הקלסי של הלחם הזה באריזת צלופן (היום עולה 9.40 במגה, מחירו ירד) הוא לחם הפומפרניקל. זהו הלחם הטוב ביותר שקיים על פני כדור הארץ. יש מהלחם הזה המון גרסאות, לחלקן כוללות זרעי פשטן. יש לקרוא על הארוזה. כל טוב

10shosh

New member
מה עם הזרעים במצבם הטחון

המליצו לי על כפית זרעים טחונים ליום (ההמלצה היתה עבור ההריון כי זה טוב להתפתחות מוח העובר) האים אתה מכיר תבשילים או מתכונים המכילים את הזרעים הם אני צריכה להוסיף אינסולין לאכילה של כפית זרעים טחונים (למרות האינדקס הגלקמי הנמוך)?

לזר

New member
לא יכול להמליץ על דבר כזה

שוש, את יודעת שאני מהנדס אבל לא רופא. בכלל אצלך הסוכרת עם הריון. אני לא כל כך יודע. זרעי הפשתן אצלי לא משחקים תפקיד בשיקול האיזון. אם את יודעת כמה פחמימות יש במזון, נהגי כגריל ובדקי עם המכשיר. הוא יודע טוב מכולם. לא יצאה לי לבשל עם זרעי פשתן, אלה רק מהלחם כפי שאמרתי.

למעלה