pork pie

nitayram

New member
pork pie

אני רוצה לבדוק כיסא שלהם ראיתי באתר שלהם הם ניראים באמת מעולים עבים מאוד ואיכותים זה מה שנראה לי. למישהו יש או יודע איפה אפשר לבדוק אותם\ להזמין אותם מאיפה תודה

eli4785

New member
אם יש לך מספיק כסף לכרטיס טיסה לחו"ל....

אז קרוב לודאי שתאוכל גם למצוא איזה חנות בחול שגם מוכרת אותם (ושם מן הסתם תאוכל גם לבדוק אותם...) כי בארץ לנצערנו אין ל PORK PIE יבואן רשמי..... בכל אופן תמיד יש את האפשרות של לקנות "על עיוור" ולעשות הזמנה מאיזה אתר אנטרנט או חנות שעושה משלוחים לארץ

nitayram

New member
ונגיד אני מחליט לקנות על עיוור

איפה אני יכול לעשות הזמנה? לפי מה שאני יודע music 123לא עושים משלוחים לארץ.

eli4785

New member
האמת היא

שיש איזו חנות בשם Indoor Storm ששולחת גם לארץ.... מצ"ב קישור

megahertz

New member
אני מת עליהם..גם אחלה מחירים

(קניתי מהם את הפדאל
)

Crazy Diamond85

New member
בא לך להרחיב קצת בנושא?

כמה זמן לקח לזה להגיע? כמה תוספת זה המשלוח? ובכלליות מה שנראה לך רלוונטי

megahertz

New member
לקח כמה ימים, אבל הזמנתי לכתובת בארה"ב

המשלוח היה חינם לדעתי (דרך UPS), אבל שוב, זה לא בדיוק רלווטי אם אתה מזמין לארץ. מה שכן, בקשר לארץ, יחייבו גם על המשקל ועל המרחק, וגם ברגע שזה יגיע לארץ, ייקחו את המחיר של הכל (מוצר + משלוח) ועליו יוסיפו באחוזים. לפי דעתי על כאלה מוצרים לוקחים גם מע"מ וגם מכס, אבל יכול מאוד להיות שעל מוצרים כמו כלי נגינה אין מכס (ככה זה על אביזרי בטיחות למשל), ולכן אולי זה תוספת של 15.5 אחוז בלבד (אבל גם על המשלוח). את עניין המכס אפשר לבדוק באתר המכס. אגב, אני מתכנן לעשות עוד הזמנה דומה בזמן הקרוב, על סכומים יותר קטנים מאשר פעם קודמת, אבל העיקרון דומה

eli4785

New member
למחיר סה"כ (מוצר + משלוח) אתה צריך להוסיף...

15.5% מע"מ (על תופים אין מיסים אז ככה שזה רק מע"מ...ועוד כמה שקלים (תלוי כמובן בסכום הקניה בגודל החבילה וכו'...) על כל מיני עמלות מכס שונות ומשונות (כגון עמלת שינוע עמלת איחסון עמלת "בא למנדינה לדפוק לך עוד כמה שקלים כי אתה אזרח ישר שלא מעביר את ה DVD בלו ריי שקנית ב 100,000$ במזוודה" וכו'....)

megahertz

New member
אבל אני *לא* הזמנתי לארץ.

ולכן לא רוצה לנחש כמה זה יצא לך.

megahertz

New member
כמו שכתבו פה מעלי, אין להם יבואן לארץ.

ולכן הדרך היחידה לבדוק אחד היא לטוס לחו"ל, או לחילופין למצוא מישהו בארץ שהביא אחד ולקפוץ לבקר אצלו. ברמת העיקרון אומרים שהם מאוד רכים ונעימים, אבל לפי מה שהבנתי מהפורומים של פרל, היו שתי גירסאות של מילוי (בלי קשר לצורת המושב) - אחת רכה ואחת קשיחה יותר. ככה שלא בדיוק אפשרי לדעת מה אתה מזמין, במיוחד אם לא יצא לך לשבת עליהם לפני. אני באותה הבעייה כמו שלך, גם אני צריך כיסא (כבר די הרבה זמן
), וחושב דווקא על Roc-N'-Soc, אבל נראה.

megahertz

New member
נצל"ש קטן: סיימתי לסדר את המערכת..../images/Emo178.gif

למי שזוכר, לפני משהו כמו חודשיים ביקשתי הצעות לסט-אפ חדש, ובגלל מחלה לא ממש יכולתי לסדר את התופים. (עד לפני שבוע ויומיים גם לא ניגנתי) אז זה התעכב. היום, בעזרת אבא שלי ואח שלי (שעשו את ההרמות הכבדות
), סיימתי! אחרי שאני אחזיר לחבר איזה סנר ששוכב פה (לא רציתי להרכיב בשביל לא להתרגל לשניים
), אסדר את החדר, אנקה את המערכת וארגן עוד איזה הפתעונת קטנה (במיוחד לתומס נראה לי), אני אפתח שירשור ואעלה תמונות של איך שיצא. סתם חשבתי לעדכן אותכם. תודה לכל מי שעזר לבחור איך זה יראה, מקווה שתגידו שיצא לי כמו שצריך.

tb 181

New member
הפתעה? בשבילי? לא היית צריך!

אבל בלי שטויות, מה אתה שוכב בבית? אתה לא אמור לעשות קורס טיס?

למעלה