Porcupine Tree

danizip

New member
Porcupine Tree

מכירים או לא אני מת עליהם ואפילו הייתי בהופעה כאשר קס צויס היו בארץ הם היו החימום דרך אגב מישהו שומע קס ציוס למרות שזה לא מטאל אלא רוק קל

את K´s Choice אני מאוד אוהבת

וכל אלה שיש להם הערות רוויות ברעל, שמרו אותן לעצמכם בבקשה...
בקשר ל- Porcupine Tree מהשלושה שירים וחצי שלהם (שיר אחד לא ירד לי עד הסוף, ימח שמו של נאפסטר...
שאני מכירה הם הצליחו להרשים אותי לטובה. גמר חתימה טובה וצום קל

untitled

New member
לא כולם כאן שומעים מטאל!

למרותש אני אישית לא שומע את קייס צ´וייס

מאיפה בא זרם הקיפוח הזה?

כל מי שלא שומע מטאל פה פתאום מתחיל להרגיש מקופח ובודד ביותר, אף אחד לא אוסר עליכם לדבר על רוק לסוגיו בפורום. ובקשר לפורקיופיין טרי, אני בהחלט אהבתי אותם מהלא-מעט ששמעתי, את קייס צ´ויס לא...

sOrCeReSs

New member
אני שומעת

אחלה להקה.. השירים שלהם מתאימים לכל מצב, אני ממש אוהבת את הלהקה הזאת.

AmOrPhiS

New member
פורקיופין שולטים

אז מה אם זה לא מטאל? אתה יודע שיש אנשים ששומעים גם מטאל וגם רוק? גם קייס צ´ויס טובים

some girl

New member
כן, גם לדעתי קייצס צ´ויס מצויינים..

ומספיק כבר להתנצל על להקות שאתם אוהבים, מפחד שאנשים אחרים יקטלו אותכם, אני לא כותבת פה הרבה, אבל מנסה לקרוא ולעקוב, ויש פה מן תופעה כזאת..ויאלה..תעמדו מאחורי הדברים שלכם ומאחורי מה שאתם אוהבים וזהו. טוב היתי חייבת להגיד את זה..
(אני יודעת שזה לא אצל כולם ולווא דווקא בתגובות עכשיו אבל כבר ראיתי את זה לא מעט פעמים..) ושוב אני מצטערת אם פתאום אני מפילה את זה, כאילו מי אני בכלל ואיזה זכות יש לי, אבל סתם אני מאמינה שבלי ירידות ועם כל אחד לא יפחד לכתוב מה שבאמת הוא אוהב חוץ ממטאל ורוק כמובן, יהיה פה הרבה יותר נעים לשתף ולהתייעץ.. תודה על ההקשבה, some girl

צודקת, כל אחד צריך להיות גאה

במה שהוא אוהב- לאף אחד אין זכות להכתיב לאחרים... אני פשוט לעיתים מזהירה את הקוטלים הנצחיים שפה לא "לצחוק" עלי אם זה לא לטעמם (שיקפצו לי!
)

חולוני

New member
לא שולטים

אין דבר כזה "שולטים" במוזיקה, ובאמנות בכלל. ופורקיופיין טרי להקה מצוינת, ובהחלט לא תמצאו משהו דומה להם בימינו, הדיסק האחרון שלהם מעולה ( Lightbulb Sun ). וקייס צ´וייס חביבים.

פורקיופיין מעולים

יש לי איזה ארבעה אלבומים שלהם (במחשב, כמובן). הם פשוט מצויינים. אני הכי אוהב את האלבומים on the sunday of life ו the sky moves sideways . הם ממש יחודיים, פורקיופיין... לא דומה לדברים אחרים שאני מכיר. בינתיים אני שם אותם למעלה ביחד עם פינק פלויד וג´נסיס וכל שאר הדברים האיכותיים. shine

חולוני

New member
הם באמת די מוזרים..

הסגנון שלהם זה רוק פסיכדלי-פרוגרסיבי-נסיוני.

.Metal_F

New member
קייס צ´ויס מתוקים!

אחת מהלהקות היחידות שאני יכולה לומר שהפרסום בMTV לא השפיע עליהן לרעה.

למעלה