POPUP

MasterNir

New member
POPUP

טוב .... אז ככה ..... אני צריך ליצור קוקי ובגלל שאפשר רק בתחילת הקובץ החלתתי לעשות לעשות POPUP שיצור את הקוקי ... השאלה שלי היא איך לעשות POPUP בPHP ? תודה :)

Xiao Xiao

New member
PHP לא, JS כן

הנה קוד לפתיחת POPUP:
<script language="javascript"> window.open('page.html','windowName', 'width=400,heigth=600'); </script>​
יש הרבה פרמטרים נוספים אבל אם זה רק ליצירת קוקי אז לא צריך אותם. בברכה, אורן.

Xiao Xiao

New member
אבל אם כבר מצאתי

הנה כל הפרמטרים: menubar - שורת התפריטים (File, Edit...). status - שורת הסטטוס של הדפדפן (השורה בה מופיע כתובת הקישור כאשר עוברים מעליו) scrollbars - אפשרות הופעת פסי הגלילה, אם יש בהם צורך. resizable - האם ניתן יהיה לשנות את גודל החלון width - רוחב החלון בפיקסלים height - גובה החלון בפיקסלים top - המיקום של החלון על גובה המסך בפיקסלים, יחסים לנקודה השמאלית עליונה left - המיקום של החלון על רוחב המסך בפיקסלים, יחסים לנקודה השמאלית עליונה toolbar - שורת הכלים של הדפדפן (Back ,Forward , Home, Stop) location - שורת הכתובת של הדפדפן

MasterNir

New member
בעיה ....

כתבתי :
window.open('cookie.php?name=SignaSnake&content=$content&time=$time','cookie', 'width=10,heigth=10,resizable=1')​
והוא מקפיץ דף עם width=10 וheigth על כול המסך מתעלם מהשם שכתבתי (cookie) ולא שולח את המשתנים ....

Xiao Xiao

New member
תנסה להקפיץ סתם דף

תיצור דף PHP פשוט שמציג הודעה לראות שזה עובד, אם כן תבדוק את הדף cookie.php בלי פרמטרים (content ו time) כי הקוד נראה לי בסדר גמור... שמת אותו בין תגיות <script>?

MasterNir

New member
..... שוב אין נושא ....

אני ינסה ויגיד לך .... וכן סמתי בין תגיות <script>....

למעלה