pompeii........

THE FATRIX

New member
pompeii........

הורדתי כמה קליפים מהופעה של פינק פלויד בפומפי, לא יודע אם זאת הופעה (אין קהל) אבל הם מבצעים live.... ראיתי את echos, איזה יפה זה!! את one of these days (יש קטע שלמטופף עף המקל, זה בכוונה?) ואת Saucerful Of Secrets... בקיצר, איפה אפשר לקנות את כל ההופעה? זה יצא בקלטת או די וי די? יש את זה בכלל בארץ?

כן

זה מדהים, מה חשבת על celestial voices? יש את זה בדי וי די.. צריך לברר. גם אני רוצה את זה.. הקטע הכי טוב שם זה הקטע עם הכלב, שנובח לתוך המקרופון..יש שם את גילמור על מפוחית וווטרס על באס בישיבה.. מגניב

ganooov

New member
ההופעה בפומפיי: ../images/Emo13.gif

א. זאת הופעה חיה ללא קהל. ב. יש אותה על DVD. ג. בארץ: כנראה שבכל סניף של טאוור רקורדס אפשר לקנות את ה-DVD. בירושלים יש ליד המדרחוב את חנות "התו השמיני" (שנחשבת לחנות המוזיקה הזולה בעיר), ושם אפשר לקנות את ההופעה ב-DVD במחיר של בערך 120 ש"ח פלוס (ראיתי את זה שם די מזמן, ככה שאני לא זוכר את המחיר במדויק). בכל מקרה - אם תבקש את זה ולא יהיה להם (בטוואר רקורדס או בתו השמיני), הם ישיגו את זה בתוך שבוע ויישמרו את זה בשבילך.

לי יש את ההופעה!!

לא את ההופעה המלאה שקונים, לא יודעת איך ידיד שלי הוריד למחשב וצרב את זה לדיוידי. יש שם 7 שירים, מזה שירים- יצירות מופת!! את הקטע עם הכלבים, תיפופים שלא נגמרים, גיטרות מנסרות, זה משהו בנזונה

סיקסטיז

New member
וואוו

א. יש את זה בDVD? כי אם כן שמישהו יגיד איפה כי אני שמעתי שזה יצא רק ב2003 ... ב. הקטע עם הכלב באמת הכי מגניב בסרט ... ג. אני גם קניתי בטאוור רקורדס ירושליים (למרות שאני גר בבת-ים) ב115 ומצאתי את זה באוזן השלישית ת"א (שנקין) ויש להם גם סניף בירושליים - רחוב עמק הרפאים משהו.... ושם זה עולה רק 75 ש"ח !!! אז הא לכם טיפ לחיסכון ממני! PEACE AND LOVE

THE FATRIX

New member
חחח...

איך צחקתי כשראיתי את הכלב שר....תודה, אני אחפש את זה.... אני מת על זה!! במיוחד על הטיפוף בשיר one of these days. מה הקטע של ה seacreful of secrets בחמש דקות הראשונות? הם מחרבשים ומחרבשים, זה ככה גם בשיר המקורי?

סיקסטיז

New member
אמממ כן ...

זהו שיר של חירבושים :) , הגדרה מעניינת , לטעמי זו פסיכדליה כבדה למען הסטלנים שבינינו ... :) ובכל מקרה אהבתי בסרט גם את הראיונות כשרואים שגם הם , איך ננסח בעדינות , קצת מסטולים .... (אולי זה טבעי) , וגם את רוג´ר ווטרס מתעלל בגונג (אבל זה נשמע מאוד מגניב ... !)

גאנגה

New member
אכן הופעה לפנים

צריך להיות עמוס בטונה של קריסטל וLSD כדי להגיע לכאלה רמות של טירוף הקולוסאום איז פאקין ריק.

למעלה