POLL

Her Circulation

New member
POLL

"You can´t know and understand Radiohead completely without knowing the pablo honey/ On a Firday era songs" True or False? לא שאלה של כן או לא. רק דעה.

truelovewaits

New member
...

אני מניחה שאני מסכימה עם חצי מזה... אממ אתה לא יכול להכיר את רדיוהד לגמרי בלי להכיר את התקופה ההיא נכון, אבל אתה יכול להבין. אני לא חושבת בעצם שיש כזה דברים "להבין" אותם...אנחנו לא מכירים אותם אישית...ואנחנו לא יודעים הרבה פעמים על מה עם מדברים...וזה רק הצד השטחי והברור מאליו של הרעיון של הבנה. פבלו האני הוא דיסק ממש נחמד בעיניי, יש שם שירים שאני ממש אוהבת וגם בתקופה של on a friday יש אחלה שירים. אצלי זה יותר תלוי במצב רוח שיש לי ואיזה שירים אני אוהבת לשמוע כשיש לי אותו. אז לסיכום- אין לי מושג. אני לא מסכימה עם כל מה שכתבת מה אתה חושב?

Her Circulation

New member
כל

מה שכתבתי ? שורה וחצי :p אני יכול לומר שבלי הכרת השנים הראשונות רדיוהד היתה בשבילי להקה טובה מאוד אבל לא יותר מכך. זו תחושה שקשה להסביר. אך היא מתפרצת לא פעם. אני מנסה לדמיין אותם כמאוד לא מפורסמים, מופיעים באוקספורד הקטנה...אני מנסה לתאר את ההופעות בהן הלהקה מכירה כל אחד מהקהל...או בקשר כל כך טוב עם המעריצים. אולי בכך אני מבכה את המצב הכה שונה עכשיו - כשיש כל כך הרבה מעריצים פנאטיים. חסרה הכנות האישית שהם היו חולקים יותר בעבר. עכשיו הם עושים זאת פחות ואיני מאשים אותם. חסרה לי ההתחלה..הקסם...העלייה... כשהייתי באוקספורד בהופעה הענקית שלהם לפני כמה חודשים עשיתי סיור ברחוב בו גדלו, בפאב שלהם..בחנות בה טום עבד...ראיתי את פיל עם אשתו ושני ילדיו המאוד קטנים בעגלה... על זה אני מדבר. ההתחלה. הפשטות. הכנות. אי הפרסום. אני בהחלט לא אוהב אותם רק בגלל המוסיקה.

truelovewaits

New member
עופי

אתה מדבר כאילו אתה הכרת אותם באותה התקופה...או שהכרת אותם אישית לפני שהתפרסמו. יכול להיות מאד שאתה מרגיש ככה...אבל איך אתה מתגעגע כל כך למשהו שלא חווית ולא הכרת במציאות ? ואני יודעת שאתה אוהב אותם לא רק בגלל המוזיקה, זה מה שיפה

Her Circulation

New member
בדיוק מפני

בדיוק מפני שלא הכרתי אותם , אני מדבר כך. כי הלוואי והייתי בימים ההם.

truelovewaits

New member
כן

כן, אבל אתה לא יכול להתגעגע למשהו שלא חווית. זה לא כל כך הגיוני

Her Circulation

New member
חוויתי קצת מאוד

בעיקר בראשי. ואני מתגעגע על סמך הדמיון ועל סמך תמונות שאני רואה מהתקופה ההיא ודברים הקשורים . זהו יופי אחר מזה של רדיוהד היום בעיקר החמצה נו טוב, לא נורא :p

truelovewaits

New member
עופי (../images/Emo3.gif)

לדמיון של ךלגבי העבר היה אולי בסיס מאד חזר ויציב בקשר לאיך דברים היו אבל אתה לא באמת יכול לדעת... לא יודעת, נראה לי שימוש לא נכון במילה געגוע...בלי קטע של התנשאות או משהו...זה פשוט נשמע לא הגיוני ולא נכון לומר את זה. אולי פשוט היית צריך להשתמש במילה אחרת וזה לא היה מפריע לי כל כך שאמרת את זה. תאמת שזה לא מפריע לי ע ד כ ד י כ ך.

Her Circulation

New member
.

לא. זאת המילה. אולי היא לא מתאימה לכל מה שאמרתי. אבל אני מתגעגע במומבן מסויים לטקסטים של פעם... ולכך שהכל היה פחות מלוטש, יותר קטן. עורר פחות הדים. לזה אני בהחלט מתגעגע. לא הייתי צריך להיות שם בשביל לחוות.מספיק לי לראות את זה בווידאו בראיונות ולשמוע את השירים עצמם

lull^

New member
ואיך אתה יודע

איך אתה יודע שאתה רוצה להכיר אותם באותם השנים ? זאת אומרת, למה אתה חושב שאם היית מכיר אותם בשנים האלה היית יותר מבין אותם ואוהב אותם ? אולי אם היית מכיר אותם אז, לא היית אוהב אותם עכשיו.

Her Circulation

New member
.

אני בסהכ אומר שהייתי הרבה יותר קרוב אליהם באותה התקופה אם הייתי משקיע בהם כל כך הרבה כמו היום. (ההופעות וכו) הכל היה הרבה יותר אינטימי אז. ובכלל זו תקופה מגניבה..הם היו יותר צעירים ולא ידועים

lull^

New member
...

understanding : לא יודעת מה איתכם אבל אני חושבת שאני לא מבינה את רב השירים של רדיוהד. אני יכולה לפרש אותם לפי מה שאני חושבת, אבל אני בטוחה שאני לא מבינה מה הם חשבו כשהם כתבו את השירים. טוב נו. זה די ברור... knowing : אפשר אולי להגיד, שאם לא הייתי שומעת את השירים מפאבלו האני ואת השירים של און אה פריידיי, לא הייתי באמת מכירה אותם. זאת אומרת, מכירה איך הם יכולים להיות, ולאיזה רמות הם יכולים להגיע, ואיך הם באמת נשמעים לפעמים. [במקרה הזה, איזה מוזיקה נוראיות הם יכולים לעשות לפעמים
]. עניתי על השאלה ?

Her Circulation

New member
.

אני מניח שנסחתי את המשאל לא נכון תקראי את תשובתי הראשונה לשי-לי:)

truelovewaits

New member
אממ

מוזיקה נוראית ? אני באמת צריכה להזכיר לך כמה אהבת את anyone can play guitar פעם (ואולי גם היום)? מוזיקה ממש טובה...אני אוהבת את רוב השירים ואת blow out??

lull^

New member
לא לא לא לא לא לא

אני עדיין מתה על anyone can play guitar ו blow out ועוד מלא שירים מאז. אבל בכל זאת, אין מה להשוות בין פאבלו האני לדה בנדס ולאוקיי קומפיוטר.. קפיש ?

למעלה