POLL

A Pig in a Cage

New member
POLL

לאילו מבינינו שבקיעים בבי סיידס, איזה בי סייד אתם הכי אוהבים? אני, כרגע, נוטה לכיוון של Punchdrunk, אבל זה לא ממש חוכמה כי אני מכיר רק את הבי סיידס שב My Iron Lung, ויש שם רק 6 אז זו לא ממש תחרות...

TalkShowHost

New member
Nude

יפה שאלת. תנסה להוריד MP3 בשם BIG IDEAS או NUDE, זהו אותו השיר , אבל הוא נקרא בשמות שונים. אחד השירים הכי יפים שלהם לדעתי, והכי מדכאים , ראה הוזהרת !

Her Circulation

New member
לא התכוונתי לעצבן

פשוט, צריכים להבחין בין שירים שהם בי סיידס ושירים שאינם. BIG IDEAS אינו בי סייד. בי סייד הוא שיר שיוצא בסינגלים, אי פיס או במהדורות מיוחדות. BIG IDEAS לא יצא באף אלבום\ סינגל או כל סוג אחר של משהו רשמי (!, רק בוטלגים) של הלהקה. השיר בוצע רק כמה פעמים בהופעות חיות ולכן נכלל בקטגוריית - UNRELEASED

starless

New member
תומי תומי תומי וכולם

אני דיי בור בביסיידז ובעזרת פורום זה אני רוצה להרחיב את המעגל איזה הכי מומלצים?(חוץ ממי אירון לנג שיש לי ולא קשה להשיג) איפה ניתן לקנות??? ט´נקס על התשובות

Her Circulation

New member
.

Sorry for replying in English. I dont have Hebrew here. Anyway, a good way to know the b-sides is to buy the "My iron Lung EP" and the "Airbag EP" many of the b-sides from the ok computer and the bends era are there The rest of the B--sides will be in singles, some of them very old and rare so it´ll be better for you to download the mp3 from the internet

my BEND

New member
פוליאת´לין

הורדתי רק בגלל מה ש"מנהל הפורום " אמר עליו ומאוד נחמד השיר

למעלה