POLL "לו הייתי רוטשילד..."?
T teen-spirit New member 17/10/01 #5 אולי זה נשמע קצת מגוחך אבל... הייתי קונה את רשת חניות טאוור רקורדס
ק קליפס New member 18/10/01 #7 אם כבר, אז הייתי קונה את הדיסקים בטאוור רקורדס, ובדיסקלאב כמובן, כי זאת חנות הרבה יותר סימפטית מאשר הטאוורקורדס. קליפס.
אם כבר, אז הייתי קונה את הדיסקים בטאוור רקורדס, ובדיסקלאב כמובן, כי זאת חנות הרבה יותר סימפטית מאשר הטאוורקורדס. קליפס.
ק קליפס New member 18/10/01 #9 אני חושבת שיש להם גם סניף בפ"ת... אבל אני מתה על החנות הזאת , למרות הכתום המזעזע שלהם, יש להם מותק של מוכרים ומוזיקה טובה ברקע, בעיקר בסניף הנידח, שהוא, כמה מפתיע, ליד הבית שלי קליפס.
אני חושבת שיש להם גם סניף בפ"ת... אבל אני מתה על החנות הזאת , למרות הכתום המזעזע שלהם, יש להם מותק של מוכרים ומוזיקה טובה ברקע, בעיקר בסניף הנידח, שהוא, כמה מפתיע, ליד הבית שלי קליפס.
T teen-spirit New member 19/10/01 #10 אמממ אין להם סניף בפ"ת! יש להם רק באילת בקניון מול הים ובשדרות התמרים (מתחת למלון עציון) למה לעזאזל אני שומרת שקיות????
אמממ אין להם סניף בפ"ת! יש להם רק באילת בקניון מול הים ובשדרות התמרים (מתחת למלון עציון) למה לעזאזל אני שומרת שקיות????
א אופטלגין New member 19/10/01 #11 הייתי משקיע את הכסף... נראה לכם? קודם אני אהיה רוטשילד ואז אני אחשוב מה לעשות עם הכסף.
G ~*~gaL New member 20/10/01 #13 תורמת, מקליטה את כל הפרקים של אי. אר. (אפילו שכנראה זה יקרה בקרוב בלי קשר לרוטשילד), קונה את כל הדיסקים שאני רוצה, ו... לא יודעת..
תורמת, מקליטה את כל הפרקים של אי. אר. (אפילו שכנראה זה יקרה בקרוב בלי קשר לרוטשילד), קונה את כל הדיסקים שאני רוצה, ו... לא יודעת..