poll-אולי קצת מוזר.

teen-spirit

New member
poll-אולי קצת מוזר.

אבל כולם אומרים שאני ילדה מוזרה ומשעממת. טוב הינה השאלה: בסרטים תמיד יש מוזיקת רקע <פסקול> אם הייתם יכולים לבחור את הפסקול של החיים שלכם, ברגעים קשים/שמחים/עצובים איזה דיסק (אפשר גם שיר או מספר שירים) הייתם בוחרים?

Her Circulation

New member
.

לא מסוגל לענות. לא עונה על השאלה אבל קשור לנושא - אני אוהב שירי פסקול עם צ´לו.

mirikel

New member
אז בטח תאהב את הפסקול של

REQUIEM FOR A DREAM סרט גדול ופסקול ע-נ-ק (עד כמה שידוע לי כולו אינסטרומנטלי)שבנוי מהרבה מרצועות קצרות של רביעיית כלי מיתר. ובקיצור...מקסים. לי יצא לישמוע רק חלק מהפסקול אבל את מה ששעמתי אהבתי! למי שלא יודע על מה אני מדברת: תורידו את - Summer Overture/Requiem for a dream soundtrack מומלץ!!!

TalkShowHost

New member
.

שאלה מצוינת, אני חושב שהתשובה לכך נמצאת באוסף הדיסקים הפרטי של כל אחד ואחד. אני יודע שאני לא מפסיק לתקלט, לפי מצב הרוח באותו רגע.

teen-spirit

New member
כן...

גם אני חושבת שהתשובה לכך נמצאת באוסף הדיסקים של כל אחד. וחשבתי על השאלה ששאלתי...זה גם נורא תלוי במצב רוח. ובעניין הפסקולים היפים: אם אתם אוהבים מוזיקה אירית הפסקול של לב אמיץ! ואם אתם בעניין הרוקנרול הפסקול של "כמעט מפורסמים" אם אתם מכירים את הסרט, אני אישית הייתי מתחלפת עם הדמויות (במיוחד "פני ליין") בשמחה! אה ו... גם הפסקול של טיטאניק-חוץ מהשיר הנורא והיום של סליון דיון כמובן.

unsure

New member
אני יכול לענות על השנה האחרונה...

"Kind of Blue" של מייל´ס דייויס. בהחלט. אולי יש כאן משהו שיכול להזדהות עם רוג´ר ווטרס? ("החומה"?)

unsure

New member
אבל...

רק מי ששמע את הדיסק יכול להבין למה אני מתכוון.

POET-

New member
מעולה!!!

מיילס דייויס גאון! וזה באמת אלבום משובח. הודעה שלא תורמת הרבה אבל קשה לי להישאר אדישה כשמדברים על יוצרים מוכשרים. אה.. ויש לי גם צורך עז (ואתם לא תמנעו ממני:) להמליץ לכם על ניק דרייק האיש עם החוש האסתטי לצליל האקוסטי באלבום מדהים"WAY TO BLUE" דנה, ששבה מן המתים.

rachelmerav

New member
זה קשה אבל

אני חושבת שאני הייתי בוחרת ב-rachmaninof concerto number 2. זאת יצירה שבהחלט יכולה לשמש פסקול לחיי

rachelmerav

New member
למרות שגם שוסטקוביץ הוא לא רע../images/Emo65.gif

וגם סטרווינסקי. אתמול היה היום הולדת של בטהובן דרך אגב היום היה יום די רגיל, אני לא אוהבת כאלה ימים.

Her Circulation

New member
.

אני חסיד התקופה הרומנטית. אני לא מכיר את המאה ה-20 כמעט. אולי תמליצי לי על כמה יצירות ספציפיות ?

my BEND

New member
מממ שאלה מצוינת אבל התשובה..

כרגיל אני מצטרף לדיון אחרי שלכולם נגמר פרץ הכתיבה שאלה כל כך קשה מכיוון שבחיים יש כל הרבה רגשות ומצבים אבל בגלל שיש לי העדפה נסתרת לאלבום השני(THE BENDS) אני אקח בעיקר את JUST במחשבה שניה גם את LIKE SPINNING PLATES אוף יש כל הרבה שירים שהייתי רוצה בקיצור כל מה שאני אוהב יסכם את העניין.. אבל לא כל דבר של רדיוהד- לא THE AMAZING SOUNDS OF ORGY:)

קליפס

New member
וואו,

אמאלה... טוב, אלבום אחד זה לא זה... הפסקול של החיים שלי יהיה אוסף שירים, תחת הכותרת ´טעות גנטית´ כמובן... מממ אני חושבת שרוב השירים היו רועשים בטירוף ומלנכוליים, ואיכשהו זה מסתדר למרות שהם לא יהיו עמוקים משו... קליפס (מחר בצפרררררררררררר... לפחות לאלה מאיתנו שעוד בבצפר.. ארררר!!!!).

@#$%

אני לא יכול לבחור פסקול אחד לחיים, זה כל פעם שיר אחר. אבל אם כבר מזכירים פסקולים יפים אז אני מאד אוהב את הפסקול של "הכל אודות אמא". וגם המוזיקה בסרט אמילי מאד יפה.

למעלה