POLAR S725X או GARMIN EDGE 305

nizzan7

New member
POLAR S725X או GARMIN EDGE 305

שלום לכולם, אני בדרך לקנות שעון דופק שיהיה גם מחשבון אופניים. השאלה היא מה עדיף, POLAR S725X או GARMIN EDGE 305? את שניהם אני יכול להשיג בערך באותו מחיר, אני קונה בארץ, היות והצלחתי להשיג מחירים שהם יחסית קרובים למחירי חו"ל ואני רוצה לקבל אחריות. אשמח לדעת המומחים וגם לדעת בעלי מכשירים כאלה. המטרה שלי היא מחשבון רכיבה ודופק, אני רוכב הרבה(6 פעמים בשבוע) ומתחרה. חשוב לי הדיוק, חשוב לי שיהיו הרבה פרמטרים וחשוב לי לא פחות הגרפים בסוף רכיבה. חשוב לציין שאני רוכב שטח אבל אולי בעתיד אתקדם גם לתחום הכביש אבל ההתאמה חייבת להיות לשטח, מעל 90% מהרכיבות שלי הן בשטח כך שזה העיקר! עפ"י מה שהבנתי לכל שעון יש את היתרון שלו, לפולאר יש את הבונוס של ריצה(אומנם ללא מד מרחק ומהירות כי אני לא אוסיף פוד ריצה) אבל ריצה לא חשובה מאוד ולכן לא צריכה להיות שיקול מכריע. לגארמין יש את המפה בזמן רכיבה אבל גם כאן זה לא מאוד חשוב לי היות ו99% מהרכיבות שלי הן בשטחים שאני מכיר או שאני רוכב בקבוצה ומובל. השאלה היא חוץ מהיתרון שיש לכל שעון איזה שעון הוא החבילה המושלמת יותר? כלומר מי עולה על מי בכללי? אשמח מאוד אם בעלי פולאר יוכלו להעלות תמונות של גרפים של סוף רכיבה וכך גם בעלי גארמין כי זה חשוב לי מאוד ולצערי לא מצאתי שום מקום שניתן למצוא בו את כל הגרפים. מבחינת שירות, מי עדיף? אגנטק או יבואן גארמין ישראל? תודה רבה לכל העוזרים, ניצן

memphis

New member
שבוע טוב

אני רוכב רכיבות שטח בהרי יהודה עם שעון של CATEYE (מהירות+ממוצעת+מקסימלית, זמן נטו ועוד) שמורכב על האופניים ובנוסף שעון POLAR יחד עם רצועת משדר על החזה, ברכיבות שהן קשות בשבילי זה חשוב כי אז אני יודע בדיוק את הדופק הרגעי בדיוק. אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע במכון כושר עם השעון בנוסף לרכיבות סופ"ש. לעניות דעתי מספיק שעון דופק פשוט (שעה, זמן, דופק).

למעלה