Plug-In מישהו יכול להמליץ לי על Plug-In לפלאש ?? משהו שימושי ... ומאיפה אפשר להוריד אותו ???
E Eliran_s New member 12/8/01 #1 Plug-In מישהו יכול להמליץ לי על Plug-In לפלאש ?? משהו שימושי ... ומאיפה אפשר להוריד אותו ???
S sagi.exe New member 12/8/01 #2 למה לך ????? למה אתה צריך את השטויות האלו????????? מה אתה רוצה שהפלש יעשה שהוא לא עושה כבר ? מקסימום- תבדוק כמה ימים אחורה בהודעות יש רשימה ולינקים מפה ועד הודעה חדשה.....
למה לך ????? למה אתה צריך את השטויות האלו????????? מה אתה רוצה שהפלש יעשה שהוא לא עושה כבר ? מקסימום- תבדוק כמה ימים אחורה בהודעות יש רשימה ולינקים מפה ועד הודעה חדשה.....
N noah levy New member 12/8/01 #3 מה? סליחה על הבורות- אבל עדיין אני לא קולטת: מה זה לעזאזל פלאג אין???
S sagi.exe New member 13/8/01 #4 פלאג אין זה..... פלאג אין הם קבצי עזר שאנשים בונים כתוסף לתוכנות , כשלכל פלאג-אין יש יישום משלו. לדוגמא: פלאג אין לפוטושופ שעושה רקעים תלת מימדיים. פלאג אין לפוטושופ שיוצר מתמונה ויטראז´ וכו..... ( plugin = תוסף )
פלאג אין זה..... פלאג אין הם קבצי עזר שאנשים בונים כתוסף לתוכנות , כשלכל פלאג-אין יש יישום משלו. לדוגמא: פלאג אין לפוטושופ שעושה רקעים תלת מימדיים. פלאג אין לפוטושופ שיוצר מתמונה ויטראז´ וכו..... ( plugin = תוסף )